Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Nette gezerken bir kaç el çizimine rastladım yeterince güzeller sizinle paylaşmak istedim...Web sitesi...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found[Bu mesaj rexx tarafından 24 Eylül 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 güzel olmuşlar ama insanların gövdeleri çok iri :) . hele şu çok ilginç olmuş bir elinde çiçek diğerinde balta :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimesGrandmaster zgrw[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki: itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais. o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 monk ve mayolu adam güzel çiçek ? wtf ? ehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bunu dışındakiler yaramaz gibi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Evy bu çok güzel bi çalışma benimde çok hoşuma gitti..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: kavel, 24 Eylül 2004 19:23 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki: itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais. o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi .. ya salladım karate de diyebilirdim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lord elvyn in beğenmesi için dünya klasmanında resim koyucaksınız buraya .. yoksa beğenmiyor arkada$.. süper ya kendisi her şekilde istenilen her türde karakalem çalışması yapabildiği için ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... [Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Eylül 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bence de o sopa tutan (tanıma bak hey maaşallah) adam dışında yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aslında çizimler çok güzel fakat hayalden çizildikleri belli. çünkü bazı büyük hatalar var, monkun bir bacağı kısa, kılıç tutan adamlar biblo gibi, falan filan yoksa gölgelemeler vs. cidden çok güzel.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Eylül 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol sen de bi karar ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 harika olmuş tebrikler. Bunları ne tür bir kalemle yaptın acaba? Yani karakalem de heralde özel birşey bildiğin kurşun kalem değil?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Direk bildiğimiz karakalem sensible hatta ben bu tür çizimleri 0.7 ile yapıyorum bir süre sonra elin alışıyor zaten[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güzel olmuş yahu bende gölgelendirme öğrensem bütün çizimlerim karikatür gibi...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar