Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakalem çalışmaları...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

güzel olmuşlar ama insanların gövdeleri çok iri :) . hele şu çok ilginç olmuş bir elinde çiçek diğerinde balta :)
[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.

o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi ..[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kavel, 24 Eylül 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.

o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi ..

ya salladım karate de diyebilirdim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

lord elvyn in beğenmesi için dünya klasmanında resim koyucaksınız buraya .. yoksa beğenmiyor arkada$.. süper ya kendisi her şekilde istenilen her türde karakalem çalışması yapabildiği için ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Eylül 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında çizimler çok güzel fakat hayalden çizildikleri belli.

çünkü bazı büyük hatalar var, monkun bir bacağı kısa, kılıç tutan adamlar biblo gibi, falan filan

yoksa gölgelemeler vs. cidden çok güzel.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Eylül 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...