Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakalem çalışmaları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nette gezerken bir kaç el çizimine rastladım yeterince güzeller sizinle paylaşmak istedim...

Web sitesi...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found

[Bu mesaj rexx tarafından 24 Eylül 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

güzel olmuşlar ama insanların gövdeleri çok iri :) . hele şu çok ilginç olmuş bir elinde çiçek diğerinde balta :)
[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.

o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi ..[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
Evy bu çok güzel bi çalışma benimde çok hoşuma gitti..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__

404 Not Found
Mesaj tarihi:
said:
kavel, 24 Eylül 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 24 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyim su tekvando yapan adam disindaki hepsi berbat bir de su son adamın kolu daha uzun olsaymıs daha iyi olacakmis ama olmamais.

o adam daha çok kung-fu yapıo gibi sanki. teakwan-do ile pek alakasız gibi ..

ya salladım karate de diyebilirdim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Mesaj tarihi:
lord elvyn in beğenmesi için dünya klasmanında resim koyucaksınız buraya .. yoksa beğenmiyor arkada$.. süper ya kendisi her şekilde istenilen her türde karakalem çalışması yapabildiği için ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Eylül 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında çizimler çok güzel fakat hayalden çizildikleri belli.

çünkü bazı büyük hatalar var, monkun bir bacağı kısa, kılıç tutan adamlar biblo gibi, falan filan

yoksa gölgelemeler vs. cidden çok güzel.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Eylül 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Direk bildiğimiz karakalem sensible hatta ben bu tür çizimleri 0.7 ile yapıyorum bir süre sonra elin alışıyor zaten[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
güzel olmuş yahu bende gölgelendirme öğrensem bütün çizimlerim karikatür gibi...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...