Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün sadece 2 şehit var,Hayaldi gerçek oldu!!


sivilce

Öne çıkan mesajlar

Hakkari ve Kahramanmaraş’ta PKK’lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırılarda 2 asker şehit oldu. TSK’daki istifaların ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Genelkurmay Başkanvekilliği’ne atanan Orgeneral Necdet Özel’e gönderilen ilk mesajlar ise başsağlığı mesajları oldu.

Allahım bu halkın gözüne indirilen perdeyi kaldır yarab bu nedir ya :S her gün 3*5 şehit haberi doymadımı lan bu anadolu daha kana

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demian said:

siz öyle sanmaya devam edin. avrupa'da doktora yapan insanlar geliyor PKK'ya katılmak için, mesele hayatsızlıkla falan özetlenebilecek şeyler degil, 30 küsür yıllık bir çatışmayı mmo item kavgası düzeyine indiremezsiniz.


arkadaşım,mesele 30 küsür yıllık bir çatışmamı sadece?
bakalım pkk ne istiyormuş? ne istediği belli değilki,bir demokratik özerklik,bi bilmem ne ne bok yediği belli değil,bizim devletimiz şunu yapamıyor,20bin kişilik sadece pkk peşine düşecek 5 yıl sözleşme yapıpta dağdan aşağı indirmeyeceği bir kuvvet ve bunların aylığı 10 bin ytl kardeşim,ve uçak helikopter v.s desteği olmadan bunlar tamamen polis ve askere bağlı kalmadan,emekli ismi kamuoyunca da tanınan paşalara emniyet amirlerine v.s bağlı olarak dağda it kovalayacak mesele bu kadar basit,5 sene sürmez 2 sene ye kandil dağında kendi karargahını kurup ırakın yarısını almazsa bu 20 bin kişi adam değilim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@demian...

Neymiş mesele,bir söyle bakalım da öğrenelim?

Neyin ülküsüymüş bu Avrupa'da doktorayı bırakıp pekakaya katılıp vatana ihanet ettiren,it gibi mağara kovuğunda ya da uçurumun dibinde kurtlara-kuşlara kendini öldürten?

Hadi düne kadar "demoğgkhraaaasi" idi ya da "Dilimizi yasağkgğhşadılar hoaaa" idi ya da "Kürtlariin etniğgkh kimligini tanıyın hoaa" idi...Kürtçü parti var yahu!Amacı sadece ve sadece Kürtçü özerk devlet kurmak olan, kürtçü faşist terör örgütü pekakaya hizmet eden ve becerebilirse ileride kürtçü bağımsız bir devlet kurmayı amaçlayan parti var!!!Adamlar komser tokatlıyor,polis dövüyor...Her yerde minibüste,otobüste,kahvede,alışveriş merkezinde,sinemada,okulda ve televizyonda Kürtçe konuşuluyor.Bu ülkede MEHEPE ismindeki partinin genel başkanı dahi artık Kürt'e Kürt diyor.


Neyin davası kardeşim bu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...