Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük badiciler

Daesu

Öne çıkan mesajlar

öh .........
ps değil ya altta elemanın başka bodyciyle resimleri var. irenç elemanı doğuştan kısır edecekler iğne falan kullanmıyosa iyi ama zor böle[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

montaj da berbat vücut da berbat... iğrenç daha doğrusu
(başka bodyciyle olan resimlerinden birinde çocuğun ya da adamın bariz gelişmiş bir gerdanı varken bir başka resminde boyun çizgisi belli olmuyor kafa boynun üzerine oturtulmuş, boynu yok etmiş :P) ilk çocuk bariz montaj. [signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 24 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

auhuahuah:D kocaman kafayı eklemişler resme...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

ps bence
hep aynı yere bakıyor boyun hep değişiyor ve ton farkı var
ayrıca 1 2. resminde sağ kulakta bozulma var 1 4. resimde sağ kulağın üstündeki saçlar push yapılmış bariz mika gibi duruyo:P

2. resim grubu ise gerçek sanırım ama 1.si kesinlikle ps

2. resimlerdeki çok çok anormal değiş herkezin derisini susuz bırakıp kaslar ile arasındaki bütün yağı eritirsen öyle gözükür o kaslar insan vucutunda bulunan şeyler zaten ama üzeri yağ kaplıdır genelde yağı eritirsen ve deriyi gerginleştirirsen böyle olur ama birazda kas geliştirirsen çok daha bariz gözükür ama güç olarak çok fark yok

bu artistik duruşlardaki espiri kasların çok açığa çıkmasını sağlamak ama adamlar okadar güçlü değil:) onlardan çook daha güçlü olup hiç belli olmaması var birde (haltercilerimiz)[signature][hline]yas
Sosyal ağlarda paylaş

Lol böle bi çocuktan herkesin önünde dayak yemek var. ehe rezili rüsvan olur insan direk[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
Mirage Icq'da demiş ki:
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

adam 80 kg kaldırıyomuş tabi bende babamı kaldırıyom oda 80 kg ama bilemiyom. neyse ben yatim en iyisi[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
Mirage Icq'da demiş ki:
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...