Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaşlar Win98 kullanıyorum. Delphi 7 yi yüklemeye çalıştım fakat installer ı çalıştırdığımda şu hata ile karşılaşıyorum: "Bu yükleme paketi açılamadı. Bunun için geçerli bir windows installer paketi olduğunu doğrulamak için program satıcısıyla bağlantı kurun" Readme dosyasında da şu yazıyor: "This product uses the Microsoft Installer (MSI) 2.0 service to perform the installation" bende MSI 2.0 ı yükleyeip bilgisayarı yeniden başlattım fakat hala aynı sorunu ermeye devam ediyor. Varmı bir çaresi?[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yok mu bilen?[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar