Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SYSTEM SHOCK 2 aklıma takılan bir bölüm.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce rickenbaker'a girdim.Yalnız aklıma birşey takıldı.
Ben Comman Deck'te takılırken bi hatun bana e-mail attı.E-mailde " Şu an Cargo Bay 2 deyim.Gelirsen yardımcı olabilirim." yazıyordu.Tabi bana çok uzak geldiği için hiç yanaşmadım.

Aranızda benim gibi üşenmeyip oraya giden var mı?
1-2 walkthrough a baktım ama birşey bulamadım.Hatta bu olaydan hiç sözetmiyorlar.

Ne diyor oradaki hatuuun??[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
delacroix olmasi lazim..sen yola ciktigin anda bir guzel olduruyorlar onu,tam gittiginde shodan daha fazla o bolmeye yaklasma yoksa pisman olursun diyor,dahada yaklasirsan

1:cybernetic module kaybediyorsun(hatirlayamiyorum miktarini)
2:Sagdan soldan birsuru sey gelip sana saldiriyor,kurtulman oldukca zor :)(tabi kurtulabilirsinde biraz ugrasarak)

umarim yanlis hatirladigim bolum yoktur.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur)
Mesaj tarihi:
Ama benim dediğim yer orası değil.

E-mail de CARGO BAY 2A deyim diyor açıkça.

Bu arada orada 10 Cyber Modülünü yiyo Shodan kaltağı. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
Az önce son yımırtayıda omlet yaptım.Şimdi ters yüz olmuş biryere geldim.Hayırdır inşallah...
Yalnız mermi sıkıntısı başgösterdi.Assault Rifle icin ArmorPiercing ve Anti Personal mermi kalmadı.
Yine paşa paşa shotgun ı kullanıcam galiba.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
kazara buldugun rocket turreti hackleyip 6 tane hybrid i ayni anda havaya ucurmayi baska hicbir oyunda bulamiyorum ben halen :)[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur)
  • Yeni Oluştur...