yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 :S dilim biraz genişledi / büyüdü. Soldan dişime çarptığı için de çok az yara. Konuşurken de biraz rahatsız ediyor. 1,5 gündür böyle bu sabah kalkınca iyice kıllandım araştırdım da alerjik bir şey galiba. Geçen hafta dört gün dağlarda yattım orda ufacık bişi ısırmıştı kolumu ama vakit geçti üstünden hani 3-5 gün alakası var mıdır bilemedim. Babam da hergün aynı şeyleri yiyosun ondandır diyor. Neyse gitcem şimdi aerius diye alerji ilacı alcam da nerden çıktı bu garip sorun şimdi çok salakca ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 howard wolowitz geldi aklıma, fıstık yiyince dili yüzü şişiyodu. ilgisi var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 aga ya o dil büyür büyür boğazını kaparsa nefessizlikten ölürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 4gün dağlarda yatan genci ısıran böcek ona alerjinin yanı sıra süper güç de vermiştir; dil genişlemesi! kristopfır nolan'ın yönettiği fellatioman 2013 temmuzda sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çok absürd bir durum fakat çok da sinir etti ya bir ötesi çene düşmesi olabilir absürd ama sinir eden sorunlar konusunda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 dasaaa said: 4gün dağlarda yatan genci ısıran böcek ona alerjinin yanı sıra süper güç de vermiştir; dil genişlemesi! kristopfır nolan'ın yönettiği fellatioman 2013 temmuzda sinemalarda. olurmu dersin http://www.barisatasoy.com/wp-content/uploads/cow_parade.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar