di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mortis said: @di: abi topiği gördüm de her şeyini satıyormuşsun, nedir planlar ingiltereye mi yerleşiosun? kesinleşti mi her şeyin :) Abi vize cikarsa satmayi dusunuyorum. Minimum 5 seneligine gelmek istiyoruz, haliyle hem burda esyayi koyacak yer olmayacak, hem de esya burada curuyecek. Onun yerine satalim, 3-5 kurus ne gelirse yol masrafini, ordaki ev/hostel masrafini cikarsin istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 peki ne olarak başvuracaksınız orda dükkan açıp ankara antlaşması vs muhabbeti mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Tek care o gibi gorunuyor zira uzaktan basvurularimiz pek kabul gormuyor. Bazi sirketler ihtiyacimiz var sizin gibi elemana ama devlet cok zorluyor bizi, alamiyoruz o yuzden diyor. Sicis yani. Belki hatun kendi sirketinin Reading'deki ofisine transfer olur ama o da zor gibi. Baya baya sallantida yani simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam, Bankaya bir miktar para yatirmistim gectigimiz ayin 12'sinde. Bu paradan para eksiltmemem gerekiyor degil mi ? Eksik haliyle bile gereken teminat tutarini gosterebiliyorum ama para cekilmesi kotu yonde bir etki yaratir mi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar