soundcase Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Selamlar Update Crash hatası alıyorum update'i yaptıktan sonra oyundan atıyor direk report etmek istermisin diye uyarı veriyor daha sonradan... bilgisi olan arkadşlardan yardım bekliyorum...
soundcase Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Nasıl yani tam anlamadım...Reinstall yaptım aynı şey ,biraz araştırma yaptım bu forumda log *tos hakkındaki konuyu inceledim uygulamaları yaptım ama aynı hatayı veriyor ...update klasörünü sildim bende log.txt yoltu tos.txt vardı ama hatayı alıyorum aynı şekilde
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kısayola sağ tıkla özellikler uyumluluktan win 95 uyumluluk modunu seç
soundcase Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Pasta said: kısayola sağ tıkla özellikler uyumluluktan win 95 uyumluluk modunu seç Çok sağol arkadaşım oldu yardımın için teşekkür ederim
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rica ederim abi iyi eğlenceler modu geri kapatmayı unutma ama çok kasıyor 95 açıkken
soundcase Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Pasta said: rica ederim abi iyi eğlenceler modu geri kapatmayı unutma ama çok kasıyor 95 açıkken Tamam tamam uyarın için ayrı bir teşekkür daha ne iyi bir forummuş burası :)Süpersin
Öne çıkan mesajlar