Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kapandı çok oldu efsane CD satıcısıydı gerçekten ama çok paragözdü götürüyodum bozuk die 1 daha hakkın olmassa almam diyodu hain.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 başlığınızın capsine koyim ya, antalyaya gelmem bi daha. tepkim op'a.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hikaye -döverim lan seni şişko- güllükte (güllük ora di mi) seleklere giderken bi atari salonu vardı.(atari değil hatta ateri) street fighter oynuyorum ve baya ilerlemişim. hatırlamıorm honda mı ne ağzımı bir kırdı... geri sayım başladı. devam da etmek istiyorum. hemen koştum kasaya -ABİ BANA HEMEN Bİ JETON. ABİ HADİ ÇABUK ABİ -6, 5, 4, 3 (oyun kapancak, geri sayım) -ne bağırıyon lan? -ABİ ÇABUK JETON. ABİ GERİ SAYIM BİTİYO -BAĞIRMA LAN GODUMUNUN BEBESİ -ama abi... kem... küm... -DÖVERİM LAN SENİ ŞİŞKO! *tırıs tırıs kaç* *bi daha da gitme*
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Tyrannus said: olm erco tabelanın altına "markamız tescillidir" yazdırmış.çok kötü olursun 10yıllardır var o.
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ercan döner dediğininiz iğrenç yağlı döner yapar yer değil mi hepiniz seviyodunuz siz
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 irbo aklını alırım senin.
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o döneri yiyen herkez siz i haketmiştir bence
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 küheylan bırak abi bırak.sakin ol
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 küheylan said: Madem muhabbet burlara geldi. ERCAN DÖNER SEVMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR. abi................... abiiiiiiii................................................................... küfür etsem sana az suanda biliyorsun dimi.Inadına yapıon demi kavat seni.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çok sinirli adama sen kavat diyosun.mantıklı mı yani
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kavat denmiş, cevap verilmemiş. hemen biri küfür etsin. çabuk çabuk
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 olm zaten yavru kedi bulduk bi tane aldık eve onla uğraşıom bide sizle uğraşmiim.Diğer kedi nası trip atıo götünden ayrılmıor kavat... Psikolojik baskı yapıo garibime
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Laorx said: kavat denmiş, cevap verilmemiş. hemen biri küfür etsin. çabuk çabuk la olm sen kavat mısın? Top. Abii.. Abii. beni sev.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 top ne lan, %100 liseli çıktın cidden adkfldsf
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben gerekli yerlere şikayetimi yaptım onun seviyesine inmem hıh. o değil de nefret ettiğim bi hatun akşam kek getirmiş eve, şimdi onu büküyorum ne güzel yapmış lan hatun.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.karpuzsuyu.com/wp-content/uploads/2010/03/kek.jpg
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Laorx said: top ne lan, %100 liseli çıktın cidden adkfldsf http://www.youtube.com/watch?v=1fQXxWzyKrA Noobmusunuz lan
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 liseli beni antalyalılıktan tiksindirdi
Öne çıkan mesajlar