sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 küheylan sen nerde okudun liseyi
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 burası çok kasıyor msn var mı?
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aynen o ataman HAHAHAH Ataman kraldır ya uo oynardık hep birlikte wow pırıveyt şartlarda fln oynardık ne günlerdi be :D orion kingz
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi saçmalamayın orion yokken Marvel vardı, alayına gider Marvel
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 vip nereydi lan? marvel dan sonraki yer değil mi? haa tamam 200 300 pc li olan yer :D
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Antalya'daki her internet kafeyi biliyonuz mu lan? bir de şey vardı sanırım oyun piyasasında meşhur bu dershanelerin orda.
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Dediğini bilemedim de şey vardı şuan hayal mayal hatırladım. Berke diye bir yer. Berk miydi yada. Taa sampi kavşağına gidedik uo uğruna. Neyse allah belasını versin uo kafelerinin. Kaleiçinde bardak diye biryer varmış bilen eden var mı?
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lisa cafe ve sahibi. gökhan abi miydi asdf
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 küheylan said: Antalya'daki her internet kafeyi biliyonuz mu lan? bir de şey vardı sanırım oyun piyasasında meşhur bu dershanelerin orda. mutasyon war agali :D
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bi tane de bankalar caddesi arkasında vardı hemen. çoooooook salaş bi yerdi upuzun bi koridor ve 2 sıra karşılıklı pcler. tuvaleti patlardı hep leş gibi kokardı. ama aoe2 oynamaya oraya giderdik en rahat orda oluyodu büyük maçlar
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 geçen orionda pati gördüm bi tane.zengin kalkışı yapmam gerekiyodu selam veremedim. hanginizse o yarın içmeye gidiyoz
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 penguen vardı akdeniz koleji yanında. güven abi sonra penguen 2 -3 diye gitmişti
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cystein said: lisa cafe ve sahibi. gökhan abi miydi asdf marveldı gökhan sanırım za kovmuştu beni xD recep abi vardı haydar corte nebula da teror estiriodu :D 8.5 speed :D mare'a sopayı vuruo brit e koşuo adam o derece :D
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Cystein said: penguen vardı akdeniz koleji yanında. güven abi sonra penguen 2 -3 diye gitmişti barış 2 rlz
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 küho sen beni niye aradın bi de lan
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Korkuteli için aradıydım da ulaşmış Özgün sana. yarın hallet olm herşeyi, cumartesi gidiyoruz.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hah barış 2 o bankalar caddesi arkasındaki. bi sahibi vardı mülayim bi adam bi de pala bıyıklı tıknaz bi herif vardı o manyaktı. sabah 8de giderdik aoe atmaya bigün gittik döner mi ne ısmarlamış. dönerci yanlış getirmiş döneri. bıyıkta ayran izleriyle birlikte dönerciye hayatımda duymadığım bir şekilde küfretti. yok havaya atıcakmışsın bölelerini, yere inene kadar...
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi age of mitoloji oynuyoruz adam age of mitolojiyi ben getirdim antalyaya falan dedi :D dasd neydi yaa o bıyıklı adam imbaydı valla Level 80 Memur
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 olm orionda takılan hanginiz şu ara
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yok be taşındı o yan sokağa.hala duruyor
Öne çıkan mesajlar