Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 basliktan da anlasilabilecegi gibi mac ustunde sc oynarken pvpgn sunucularina giremiyorum, server eklemeyi - degistirmeyi bilmiyorum. bilenlerden yardim istiyorum/bekliyorum.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 www.scuniverse.com a gir.. files'dan server regi çek ve kur.. bnet ve sylveria ya ek olarak bi sürü suncuu eklenio listeye.. sonradan deiştirmene de gerek yok..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tamam da sorun zaten reg diye bisey olmamasi gateway editorlarin hepsinin .exe olmasi ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 dıkla bana! [signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [/small [Bu mesaj bLaQ tarafından 22 Eylül 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 anlasamadik .. sorun mac os x de registry diye bi kavramin bulunmamasi.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 cok uzun bir hikaye diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 simdi tekrar bi google search yaptim daha mantikli keywordler kullandim sanirim bu kez :P burada sorumun cevabi yatmakta ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar