Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bilgisayar toplamayı düşünüyorumda karar verdim herşeye kasa konusunda kararsız kaldım.Bölye büyükçe kargaşa yaratmıycak soğutması iyi kullanışlı bir kasa lazım.fiyatı 300 lirayı çok geçmezse iyi olur.Birde alacağım ekran kartı baya bir büyük onun için aerocoolun predatorx ini düşündüm ama onunda temini zor.Neden bilmiyorum vatan bilgisayar dahil büyük şirketler aerocool kasa satmıyor hafifte kıllandım bi sorunmu var aerocoolda acaba?Sizin bildiğiniz sağlam kullanışlı kasalar önerebilirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vatanda thermaltake ürünlerde indirim var.bak mesela şu full tower 411 lirada 329 a düşmüş. http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vl200k1w2z-vl200k1w2z-element-v-black-edition-full-tower-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=48356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar