Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 He şimdi salla point blank dota beceremiyo diye ahaha. 35 iq lu adamlarla aynı mmr da oynamaya devam et sen.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: Daha önce de söylediğim gibi HoN oynamaya devam edebilirsin ama bu yolda ilerlersen 3 gün sonra Mario'ya geçtim süperim demeni bekliyorum. Casual oyun ile Hon nasıl aynı cümlede geçebilir bunu anlamak zor değil, 1600+ 1700+ hon maçından sonra Dota'ya gir hangisi daha Casual anlarsın lütfen oradaki "Hon" ibaresinide "Dota" olarak düzelt çünkü doğru bilgi değil. İstatiksel yazıcam iyi bir oyuncu ortalama uzunlukta bir oyunda minimum 200-300 creep öldürür, bu dotaya oranla çok ama çok fazla bir emek bu yüzden hiçbir oyunda bu kadar; yenilince sinirlenmez, strese girmez, yenincede sevinmezsinsiniz. Bence daha fazla karşılaştırma yapmayın biri 5mb lık bir map diğeri bir oyun aksi halde asıl haksızlığı emeğe saygısızlık ederek yapıyorsunuz.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Kısaca Ladder'da iyi ihtimalle senden üstte 15000'den fazla oyuncu var değil mi? Hatta 1700 olarak alırsak ratingini bu rakam 40000'e yükseliyor. 1500 Ratingle başladığın top ratingin 2100 civarı olduğu oyunda 1700 ratingin var bu oranda sen bence Noob'sun,hadi kalbin kırılmasın orta seviye diyelim. Gerçekten şu oyunu burda ahkam kesebilicek kadar bildiğini iddia etmeye devam edicek misin? Daha önce de söylediğim gibi dotayı da beceremiyodun,Hon'u da beceremiyorsun tek fark Dotada daha ağır eziliyordunuz burda user interface daha kullanıcı yanlısı olduğu için arada sırada siz de oyun kazanabiliyorsunuz. Ekmek geldin ekmek gidiceksin.
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Senden iyiyim benim üstümde kaç kişi olduğunun bi önemi yok. Dotayı daha önce hiç oynamamış adamlarla muhabbet için oynuyoduk iyi oynama gibi bi derdimiz yoktu muhabbetti o. Beceremiyosan lol oyna abi zorla hon oyna diyen yok.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 @LordArgos Saçmalamaya lüzum yok, dota warcraft3 oyun motorunu kullanan 5mb'lık bir map. Hon kendi motorunu kullanmak zorunda olduğu için daha fazla mb yer kaplıyor. Oyunları bilgisayarda kapladıkları alana göre değerlendirmek de komikten öte saçmalamak,sana göre minecraft'ta dünyanın en kötü oyunlarından biridir heralde?
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Pasta said: Senden iyiyim benim üstümde kaç kişi olduğunun bi önemi yok. Dotayı daha önce hiç oynamamış adamlarla muhabbet için oynuyoduk iyi oynama gibi bi derdimiz yoktu muhabbetti o. Beceremiyosan lol oyna abi zorla hon oyna diyen yok. Değilsin.
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 35 iq lu adamların arasında pembe/mavi olama. ap oyun oyna. gank yapmayı counter yapmayı becereme hiçbişeye cevap veremeyince de last hit yapmanın yasak olduğu dota oyunlarından laf sokmaya çalış. dediğim gibi gogo lol deny yok juke yok rahat rahat oyna
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: @LordArgos Saçmalamaya lüzum yok, dota warcraft3 oyun motorunu kullanan 5mb'lık bir map. Hon kendi motorunu kullanmak zorunda olduğu için daha fazla mb yer kaplıyor. Oyunları bilgisayarda kapladıkları alana göre değerlendirmek de komikten öte saçmalamak,sana göre minecraft'ta dünyanın en kötü oyunlarından biridir heralde? Hayır bende oyun yapımcısıyım ama kıyaslamalar komiğime gidiyor ciddi anlamda burda kıyaslayabileceğiniz veya karşılaştırabileceğiniz birşey varsa "fikir" dir onun haricinde bahsi bile geçmemesi lazım... 5 mb... Bundan sonra ne var yoksa "D-Day vs Hon" karşılaştırması falanmı yapıcaksınız çok merak ediyorum...
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: Mighty_THoR said: demek bu kadar sevindiniz yerinizde duramadınız, hazırlık maçıymış, adamlar c takımıyla gelmiş dinlemediniz gönlünüzce sevindiniz. Sevinin gençler sevinin . Not: IB sertifikalı bir insan olarak devlet okulundaki 3 saatlik its a book ingilizcesiyle anlamadığı işlere karışan arkadaşlara ingilizce öğretebilirim. Trasty 2 =) Ve karşınızda Trasty 1. Grast said: Şimdi şöyle bir durum var önce kendimi tanıtiyim biraz. İsim olarak değil sadece düzen olarak hani boş keseden sallayan adam gibi olmiyim. Birazda uzun bir mesaj olacak umarım okursun =) Şu an Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in azerbaycan'daki tüm inşaat ihalelerini alan bir firmanın ailesindenim. Ailem aşırı ölçüde AKP'li kaldı ki Mevcut düzenimizin mimarı kendi yönetim başarımızın yanısıra aynı şekilde AKP hükümetinin bizi desteklemesidir. Türkiye içinde son 10 yılda elimizin bulaşmadığı neredeyse hiç bir inşaatta bulunmamakta. Hatta destek demektense bizden iyi para yemeleridir. Ben Fenerbahçe'liyim. Ailemin tamamı Beşiktaş taraftarı. Dayım'ın bana bu olaylar çıkmadan tam 3 gün önce anlattığı olaylar içinde bir çok detay bulunmaktaydı. Bikaçından bahsedeyim sana. Lord_Argos said: Hayır bende oyun yapımcısıyım ama kıyaslamalar komiğime gidiyor ciddi anlamda burda kıyaslayabileceğiniz veya karşılaştırabileceğiniz birşey varsa "fikir" dir onun haricinde bahsi bile geçmemesi lazım... 5 mb... Bundan sonra ne var yoksa "D-Day vs Hon" karşılaştırması falanmı yapıcaksınız çok merak ediyorum... Tebrik ederim seni Trasty 3 ilan ediyorum.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bugun ramazanın ilk günü diye mdr nedir hem bu topicte hemde d3 topiğinde efsane saçmalamalar var :D
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Pasta said: 35 iq lu adamların arasında pembe/mavi olama. ap oyun oyna. gank yapmayı counter yapmayı becereme hiçbişeye cevap veremeyince de last hit yapmanın yasak olduğu dota oyunlarından laf sokmaya çalış. dediğim gibi gogo lol deny yok juke yok rahat rahat oyna Cevap verilicek bişey yok ortada, dota mı iyi Hon mu iyi tartışılabilir tabiki ama şuan ortamda bana HoN daha iyi diyebilicek kapasitede bir player yok -düşüncesi dikkate alınabilicek- o yüzden tartışmak mümkün değil. Cevap vermekten bahsediyorsun sen 2 oyundan herhangi birini üzerine yorum yapabilicek soru sorabilicek kadar bilmiyorsun ki neyine cevap vereyim ben senin?
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Pasta said: 35 iq lu adamların arasında pembe/mavi olama. ap oyun oyna. gank yapmayı counter yapmayı becereme hiçbişeye cevap veremeyince de last hit yapmanın yasak olduğu dota oyunlarından laf sokmaya çalış. dediğim gibi gogo lol deny yok juke yok rahat rahat oyna Deny yok mu? Benim için bitti zaten. Sadece deny yapabiliyorum sdf.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 eric kötüsün, argümanların daha kötü
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 EricCantona said: Pasta said: 35 iq lu adamların arasında pembe/mavi olama. ap oyun oyna. gank yapmayı counter yapmayı becereme hiçbişeye cevap veremeyince de last hit yapmanın yasak olduğu dota oyunlarından laf sokmaya çalış. dediğim gibi gogo lol deny yok juke yok rahat rahat oyna Cevap verilicek bişey yok ortada, dota mı iyi Hon mu iyi tartışılabilir tabiki ama şuan ortamda bana HoN daha iyi diyebilicek kapasitede bir player yok -düşüncesi dikkate alınabilicek- o yüzden tartışmak mümkün değil. Cevap vermekten bahsediyorsun sen 2 oyundan herhangi birini üzerine yorum yapabilicek soru sorabilicek kadar bilmiyorsun ki neyine cevap vereyim ben senin? sence senin düşüncelerin dikkate alınıyor mu? saçma sapan atıp tutuyosun sadece çok iyiyim diye de bi bok değilsin işte net. 1300 oyunlara devam et
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 önün de 1 hp ile creep gidiyo onu öldüremiyosun lol de değil mi ?
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 HoN daha iyi diyebilicek kapasitede bir player yok -düşüncesi dikkate alınabilicek- o yüzden tartışmak mümkün değil. ahaha şunu diyen adam futbol bölümüne 600 mesaj atmış.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bu ne cehalet böyle? Dotada denie ilk çıktığı versiyondan beri var. @Ekmek Hon'da iyiyim demiyorum ama oynasaydım da senden az ratingim olması ihtimal dahilinde değildi.. Ama Dota istiyorsan istediğin herhangi bir serverda seni veya senin seçtiğin bir arkadaşını 1v1'de veya 5v5CM modda rezil edebilirim. Bu kadar rahatım çünkü bu zekayla azıcık bile oynamayı bilen bi arkadaş edinmiş olma ihtimalin yok.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Neyse renkli grafikleriyle çocukların gönlünü çalmış demek ki HoN yapıcak bişey yok.
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kötüsün işte sus honu bilmiyosan mal mal atıp tutmican hon bölümünde denge ile ilgili. bırak dotayı motayı dota topici değil bu.
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Burası MobA bölümü, konu içeriğinde de dotaya laf atılmıştı zaten ona cevap verdiğim için gelişti konu. Cahil bebenin tekisin belli ki, gurur duyduğun ratingin bi halt olmadığını gösterdim diye tadın kaçtı anlaşılan hadi üzülme artık daha yeter. Olmuyosa zorlamanın alemi yok mario,tetris gibi oyunlar mevcut senin gibilerin tek başlarına oynayabilmeleri için.
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 aha başladı ağlamaya cahil sensin abi bilmediğin oyun hakkında saçma sapan konuştun yok eklenen herolar imba yok dengeleri bozuyo bak eklendikten sonra bufflanan veya hala kötü olan heroları yazdım sana hala saçma sapan konuşuyosun döt oldun kişisel sataşmalara başladın abuk subuk hem bilmiyon hem saçmalıyon ya uza hadi
Öne çıkan mesajlar