Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum Günüm Kutlu Olsun ='o/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hülem hakkaten doğumgününün bilinmemesi ve milletin her hafta "Doğumgünün Kutlu olsun hede" diye topic açması fena koyuyo bea

*Kendi Doğumgününe az kalmıştır , triplerdedir*[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mesaj tarihi:
hepinize teşekkürler. =o)

edit : asteroth, üzülme sende benim gibi hatırlanmazsan[!] açarsın böle. beraber eylenirik :P

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 25 Eylül 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pört pört

-üzülme bende herhalde ya kendim yaparım yada hiç olmaz kim hatırlıycak benim doğum günümü yanlız değilsin :p -

:tebrikz:[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ilginç bir site seçimi 18 yaşına mı bastın yoksa ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...