Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğlencesine.


Head

Öne çıkan mesajlar

ilk başta eğlencesine veya öylesine diye başlanılan ilişkilerin sonunda bir hüzün vardır her zaman. bir buluşmada tanışıp anlaştığınızı farketmişsinizdir belki. belki de sizin her zamanki tek gecelik ilişkilerinizden birisidir.


siz ona masaj yaparken , onun gözlerinin içine bakarken , bakışlardaki anlam, gözünüzden kalbinize gider , oraya tutunur. ona masaj yaparken , elini tutarken , hatta onunla birlikte gülerken bile hala "eğlence"dir her şey.

her şey öyle gözükür veya. yavaşça onun vücudunu tanımaya başlarsınız , sıcaklığını hissedersiniz. saçlarını koklarsınız , burnunu öpersiniz , yüzünün her yerini öpersiniz , sırf eğlence olsun diye.

gülersiniz , ve hatta zaman zaman ağlarsınız. birlikte vakit geçirirsiniz ve hala "eğleniyorsunuz"dur. gece olsun gündüz olsun , bulunan her zaman aralığında buluşmaya çalışırsınız , eğlenmek için.

siz babanıza "eheu böyle şöyle yaptık felan eğleniyorum sadece ciddi değil" derken , aslında kendinizi kaybetme noktasına gelmeye başlamışsınızdır. geçmişi unutturduğu için bu şekilde devam etmesini , hiç bir zaman bitmemesini istersiniz. çünkü mutlusunuzdur.

gün gelir , o koku yerini odanızın soğuk havasına bırakır. o sıcak elleri , o güzel gözleri bir daha göremeyecek olduğunuzu anlamaya başladığınız anda , aslında bunun eğlence değil , aşk olduğunu anlarsınız.

dokunduğunuz sımsıcak boynunun , saçlarının kokusunun hasretiyle acı çekmeye başlarsınız , gözyaşları sel olur , gözlerinize veda eder.

onun geri gelmeyeceğini bile bile...[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğlence bağımlılık yapar
sonra sıkılırsınız
ama eğer aşkınızın farkına varmışsanız
ve kendinizi başka eğlencelerde bulursanız
işte o zaman yüreğinizde kabuk tutmuş bir kabuk parçasını sökmeye çalıştığınızı farkedersiniz
İşte üzerinde düşünmeniz gereken nokta budur:

Rahatlamak için sizi kaşındıran ve bir içgüdü gibi sizin beyninizi kemiren bu kabuğu söküp atarsanız yüreğinizi kanlar içerisinde bulursunuz.

Ya da tüm güdülerinizi bir kenara iter, o yaraya dokunmaz ve iyileşmesini beklersiniz.

Tabii ki bence en güzeli, o yaranın öbür sahibini bulup, onun içinden gelen bir öpücüğü dudaklarınıza kondurması için uğraşmanızdır. Kabul ki en zor yol da budur.

Lanet olsun çok soyut anlattım. Birşeyler somut olsun diye uğraştım ama böyle soyutluk içinde boğulmasından nefret ediyorum düşüncelerimin.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...