Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gılınç

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Evet o linkte çok güzel şeyler var ama:

Kullanmak konusunda hiç fikir sahibi olmadan bir şeye sahip olmak hiç eğlenceli gelmez bana. Kendo kurslarına falan gidin, kılıçlara olan aşkınız ve ufkunuz kabarır. Sadece evinize hırsız girdi diye kılıç, gürz vs... gibi şeylerdense beyzbol sopasını tercih edin :)

Bi de kender ruhum gereği olacak herhalde; koca koca kılıçlardansa daha ufak şeyleri tercih ediyorum. Hançerler, ufak bıçaklar ve nunchaku gibi. Aslında nunchakuyu hiç sevmem, çok şıkır şıkır olan gereksiz birşey olarak görüyorum at kuyruğundan yapılmadıkça ki günümüzde ancak demir bilyeli bulmak mümkün. Ne kadar sevmezsem sevmeyeyim vuruş menzili bir hançerden uzun, değişik teknikleri olan ve kordinasyon geliştiren bir silah.

Son olarak ekleyeyim: (sapık oyunlardaki yasal uyarılara benziyo bu söyledikerim pardon ama öyel!) Ben sillahlara neden meraklıyım? Manyak mıyım? Hayır, aksine faydalı beden ve beyin uğraşıları olarak görüyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...