Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Merhabalar gerçekten güzel ve son derece keskin bi kılıç almayı düşünüyorum.. Hattori Hanzo çüttürü kenzo tipi bildiğiniz ünlü biri veya marka varmı? Ayrıca alabileceğim dükkanlar veya web siteleride işime yarar..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 mesela bu konu tam konu dışılık bi konu gerçi başlığı biraz yamuk olmus ama[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 offf bi an çok korktum sen garbage dersin de bende hoşuna gitmiyosa mesaj atma falan derim diye..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 o garbıç bi kere dermişim. eheh. walla bi ton tip türedi neyin ne olduğuna karar veren. sallama o yüzden onları. bu arada sen sorunca aradım hanzo sword die ama öyle bi marka yokmuş yaw :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 muaahahaha İŞTE PATİLER UZERİNDE BIRAKTIGINIZ ETKİ SİZİ LANET OLASI GARBAGE TARAFTARLARI, PİS ZENCİLER![signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 adam kötü bişey dememiş kılıç yerine gılınç yazınca tabi öyle düşünür insan. hem niye karar vermeyelim. sinema izliyoruz kötü iyi diyebiliyoruz oyun oynuyoruz müzik dinliyoruz yemek yiyoruz yorum dinliyoruz. bunların hepsinin iyi kötü olduğuna karar verebiliyoken neden topice karar veremeyelim. Dimi? [Bu mesaj kiddo tarafından 23 Eylül 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kavel, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: o garbıç bi kere dermişim. eheh. walla bi ton tip türedi neyin ne olduğuna karar veren. sallama o yüzden onları. bu arada sen sorunca aradım hanzo sword die ama öyle bi marka yokmuş yaw :-p arkadaş burada nein en olduguna kara vermiyoruz asagida paticik eski tadında deil die topik acmislar ona ithafen lutfen ustteki msj[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 *kıllığını takınır* konuyu saptırmayalım katana tercihimdir veya ince kabzalı bişey çünkü kılıçla uyucam[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kiddo, 23 Eylül 2004 20:40 tarihinde demiş ki: elvyn rulz eheh oh yeah c'mon kılabır boyz yeah c'mon ŞAT DA FAKAP YU SANIFABİÇ, BİLEKBESTİRD *çok pis coşar*[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kiddo, 23 Eylül 2004 20:40 tarihinde demiş ki: adam kötü bişey dememiş kılıç yerine gılınç yazınca tabi öyle düşünür insan. hem niye karar vermeyelim. sinema izliyoruz kötü iyi diyebiliyoruz oyun oynuyoruz müzik dinliyoruz yemek yiyoruz yorum dinliyoruz. bunların hepsinin iyi kötü olduğuna karar verebiliyoken neden topice karar veremeyelim. Dimi? [Bu mesaj kiddo tarafından 23 Eylül 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Şöyle yapayım...
nameless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kadıköyde bir dükan var böyle şeyler satan rıhtıma doğru[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 KONUYA CİDDİ YAKLAŞIYOR ASALIM KESELİM![signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Falchion sasmaz! Kadıkoydeki fena degil[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 lord elvan abeylegesse lütfen thread i terkediniz.. yada açık adresinizle pm yoluyla baş vurunuz katanam da geliyo.. biçer çırpar bölerim.. :)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: lord_elvyn, 23 Eylül 2004 20:40 tarihinde demiş ki: said: kavel, 23 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: o garbıç bi kere dermişim. eheh. walla bi ton tip türedi neyin ne olduğuna karar veren. sallama o yüzden onları. bu arada sen sorunca aradım hanzo sword die ama öyle bi marka yokmuş yaw :-p arkadaş burada nein en olduguna kara vermiyoruz asagida paticik eski tadında deil die topik acmislar ona ithafen lutfen ustteki msj öhm. işte link http://forum.paticik.com/view.php?id=90038 lafım burdaki olayaydı. ayrıca şikayetçi olan kişilerde dönüp dolaşıp aynı topicleri açmakta dikkatinizi çekerim. yani gereksiz topic yada yeri burası değil gibi eleştiriler tamamda. gelip birinin garbage'a atın şunu demesi acaip kıl bi olay bana göre ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu satılan katanaların kılıç kısınları gerçek degil dimi?? çok pisko kesin diye biliyorum bunları satmıyolar sadece sapları orjinal sanırım?? bilgi verebilir misiniz?[signature][hline]Boo
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 katananın kılıç kısmı ne yaa? keskin olan tarafını diyosan genelde keskin olmayan satıyolar ama ben keskin olanını istiyorum işte vurdum mu bölücek..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya bi kere biz garbage a atın demedik guzel tam konu dısılık olmus dedik. Neyse boyle katana degilde normal cok da keskin olmayan (bilersen olur dicem ama cok sekilli baya da buyuk bisey.) kılıçlar var bakırköyde bi kac dvd cd satan yerde gordum tran ustundeki kopruye girmeden onceki ara sokaklarda arabul satıyolardı ama pazarlık yap bu kaca diyince 200 diyesin geliyo girisiyosun de iste ben ciddiyim de fela bi 80 e kapat iyid.r[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 23 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: katananın kılıç kısmı ne yaa? keskin olan tarafını diyosan genelde keskin olmayan satıyolar ama ben keskin olanını istiyorum işte vurdum mu bölücek.. hasta mısın nesin olum ya?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 elvyn dediğin şey katananın yerini tutmaz. hem bi ara kendi memleketinde bile yasaklanmıştı katana(keskin olsun olmasın. gerçi o siyasi bi olaydı sanırım gericilik -moderlik olaylarında arada kaynamış diye biliyorum) türkiyede değil keskini maket katana bile bulamazsın bence. internetten sipariş verebilirsin sanırım. ama kasıcı olacak senin için
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi evim soyuldu 2 gün önce ya şarjlı matkap alıcam ya katana .. hırsız karşımdayken matkabın şarjı bitik olursa tut s.ki .. o yüzden katana alıcam[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 pipin keskin degilmi senin[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :)
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 şimdi aşaıya yörsan meyveli yourt yemeye iniyorum deneyi garip bişi yourt ayrı kısımda meyve ayrı guzel ama deniyin hadi anacım şimdilik byes[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 lan biri de yararlıbişe sölesin.. biri YÖRSAN yoğurt der başka topiği tartışırlar alla alla[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
h1v Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Imperial weapons By The Sword Buralara bi bak istersen belki biliyosundur güzel şeyler var.
Öne çıkan mesajlar