aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben de dun yedim baby back ribs, mmmmhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 aquila said: ben de dun yedim baby back ribs, mmmmhhhhhhhhhhh (tu) :)-D aynen baby back ribs 10 euro burda bira +2 12 euroya allahsız gibi doyyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 RamsesII said: Ulan anneme yaptıraacam bundan.Yalnız yanına sos+garnitür tarifi de istiyorum! haahaha +1 bende yaptırıcam da, yağ yiyemem ben çok yağ oluyor mu böyle mangal olursa gidiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi biraz yağlı oluyor,dana kaburgası yiceksen nispeten daha yağsız ama kuzu kaburgası bayağı bi yağlı oluyor.Vedat milör gibi yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben bunu fırında değilde, tandır ocağında yapmaya çalıştım ama yaktık 3 adet kaburgayı ^^ Bir dahakine olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar