Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Esen rüzgar Hatıraları siliyor Yıldızlar varlığmızın şahididir, Dünyanın beklediği değişim Savaş ve ya barış olabilirmi? Cevabı kimse bilemez. Güven sarsılıyor... Mavi kuş uzaklara uçuyor Sınırın ötesine seyahat ediyoruz Adımımızı attık Bizi ne bekliyor? O şimdi ve ya hiçbir zaman Dünyanın ne olacağını bakamay korkuyoruz Niçin terddütümüzün sebebi Aynı hatayı tekrar etmemiz Yeni bir yer umudumuz kırılıyor Mavi kuş uzaklara uçuyor Güneşi yakalamak için uzanıyoruz Onu elimizde tutmak için Bir şeye karşı olan güçlü özlemimiz bizim zayıflığımızı saklıyor, İyi ama Mavi kuş nerede?[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bulursan banada söle cogaltalım :D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Çimenlerin üzerine uzanmış, Etrafında sessizlik var. Yeşil çimen, mavi gökler... İyi de birşey eksik, anlaşılmaz. O anda doğrulup ona döner: Gülen bir çehre... İşte o anda bir cıvıltı duyulur Uzaklardan mavi bir kuş konar yüreğine.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar