Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel futbol maçı v23

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
we need the fucking phone number of moda halı saha
bulun ulan acilen arayın saat 5-6 tutun ne yapıp edin kimde varsa
kimin evi yakınsa falan[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
kender,babacum,angelus,arcane,holy,dyna,sabo,silth,dela,griz,thrall var şimdilik

bir kişi eksik sanırsam[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
kender
babacum,
angelus,
arcane,
holy,
dyna,
sabo,
silth,
dela,
griz,
thrall
laist

evet biri takımları kursun :) bu arada thrall defanstır onu söyliyeyim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
  • Admin
Mesaj tarihi:
MAÇ SAAT 5-6 ARASI ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ TOPARLAK SİLTH IN MSJINDA 4-5 YAZMIŞ BİLMİYO O

evet caps acik! grrr[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
laisr senin ev yakındaya bi zahmet sahayıalaiblecen mi?

yoksa ben kahvaltı edip göztepelerden koşturacağım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
  • Admin
Mesaj tarihi:
Boğa ya gelecek olan var ise ben araba ile gelicem ışıklarda sağa yanaşıcam ordan atlarsınız hemen
silthanas la laistragon geliyo 3 kişi daha alabilirim[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
  • Admin
Mesaj tarihi:

metalik gri nissan almera tekna
içinde ben varım nası tanımıcan?
edit= .xstr 150 .xmagery 1000

[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?

[Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Eylül 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bu arada saha dolu olursa da içme programı yaparız :)

yani aktiviteden aktivite çıkartırız artık[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 23 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Ah zıçtık şimdi.

Telefon ile rezevasyon olmuyor.

Kim depar atıyor?

tamam ben depar atarım birazdan..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 23 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
depar

depar=babacum[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
  • Admin
Mesaj tarihi:
gris satmıyo konustum icqdan eahu[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
dyna saat kaçta nerde oalyım ben atlicam arabaya=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
dela şu kadroları bi yazsana abi
bakayım kimkimmiş
dengeiz olursa kadrolar maç içinde değişikliklere gidilsin ona göre hee=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Yeni Oluştur...