THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ehem friendly fire acik lutfen birbirinize mermi sikmayin:P isim listesini persembe yapariz. chem bence 4 kisi gelebilirsen gel yoksa 1arkadastan fazlasi ziyan:) ama tek sayida kalirsak getirirsin 2 kisi o ayri. onun haricinde biz zaten 8 kisisyiz estel o yzuden isteyen o saatte orda olsun isteyen olmasin farketmez.ha ben kesin gelirim diyenler olursa bizim 8 kisiden bazilarini haftaya erteleyebilirim...hersey pati icin:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 18 Eylül 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 beyler tek rakamda kalırsak biriki defa atış yaptırırız herkeze bakalım nekadar iyi ona göre tek takımda 2 beceriksiz olur:P ama sayısı fazla olur adamların[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 be nderimki 4 erlikten 4 takim olsun kura ile iki takim baslasin once 10 dakikadan 3 tur oynariz 15 dakikamiz cebimizde kalir oteki iki takimin galibi ile yapar ilk ikinin galibi tek mac 15 dakikadan sornada 3 unculuk icin kaybedenler yapar 15 dakikadan gene. eger bu kadar kalabalik olursak zaten ben konusurum aamlarla indirim yaparlar daha uzun bile oynayabiliriz ama bu durumda daha erken gitmemiz gerekebilir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oyle sabah 9 da kaldırmayın benide nasi gidersek gidelim :) (bugunki bi istisnadır) icq 155155555 msn [email protected] ulasin bana gelebilirim bilü bilü[signature][hline] curious about me ? photos
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben gelmicem ama ff soranlara gecen gittigimizdeki cevabimi veriyorum kimse yapmayin demiyo ama yapana herkes 1 metreden birer mermi sikicak, mesela 10 kisiydik dimi, esittir 90 tane bir metreden gelen bir yerinizi morartacak mermi (genelde bel kismina ates ediliyo ceza olarak) yapmayin demiyoruz! aciya katlanabilecekseniz buyrun yapin hehe[signature][hline]...valla!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bi de sey var makata hava tupunu sokmak (ilk defa uyari, ikinci defa silahin tupu, ucuncu defa ihlalinde depoda duran ana tup (o gun disarda duruyodu gormusunuzdur, tam boyutu bir insanin bacagi kadar (ince bir insanin degil ama)) yasak yok, ceza var hehe[signature][hline]...valla!
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 cemşit(lol) geçen seferki oyundaa benden aldığı borcu öderse gelebilme ihtimalim var
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kesin gelecekler en gec persembe gunu kalin harflerle alti cizili olarak BEN KESİN GELİYORUM!! yazsinlar o zaman.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ehe 1 sene önce parkormanda gitmiştikte bunun herhalde 2-3 katı fiyata çıkmıştık ilerde bir vakit parkormana gitmeyi düşünen varsa; SAKIN[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok burda fiyatlar belli hatta indirim bile alabilirim b usefer bi soracam ne zamandir gidiyorum birsey yapsin lar artik ehhe[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hadi gidiyor muyuz gitmiyor muyuz[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Volfield ve ceza sistemleri ehehe hep bişi sokacak gitgide kalınlaşıcak falan ya kasıtlı ff yapanı harbiden dövmek lazım csdeki lamerleri kickliyolarsa bizde kickliyelim fiziksel olarak kickliyerek kadiköye kadar kickleriz nekader guzel[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kicklemek degil iste ilk geldiginde paintball turkiyeye oole yapiyolardi hepsi cunku yurtdisinda profesyonel olarak oynamis tiplerdi kuranlar sooluyolardi ceza budur abimler gittiklerinde bi tanesi almisti bu cezayi hatta 3 metreden 9 mermi sikilmasi ben 1 metre diyorum, bi anlmi olsun :P cunku prof lar 1 metre yapiyolarmis hehe[signature][hline]...valla!
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Programıma uydurmaya çalışırsam süper olur, bir randevu defterime bakayım :-p[signature][hline]be exceptional!
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Kesin geliyorum.. yazin listeye.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 swat gibi töbe töbe:) bütün grubun sana dalıyo aheh[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Gaz oluruz orda .. - Sector clear.. - Hold your fire.. - Fire at will.. - Bang and clear..[signature][hline]be exceptional!
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu simdi 25 Eylül'e denk geliyor di mi?.. Yanlis anlamadim yani. Edit: Ben mesh [Bu mesaj ExecrabLe tarafından 19 Eylül 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 25 eylul[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1.30 Saatte Kadıköy'den Bostancı'ya gelebilirim heralde değil mi?[signature][hline]be exceptional!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tabii ki gidersin bu arada hiç de tahmin ettiğiniz gibi olmuyor yani haber vereyim baştan :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 O saatlerde trafik kabus oluyor Kadıköy ve civarında, umarım yakalanmam..[signature][hline]be exceptional!
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 cumartesi gununun tamaminin bir firma tarafindan kapatilmasi uzerine olayi ilerki bir tarihe ertelemek zorunda kaldik :( tarihi tam olarak ayarlayinca burada bildiririm. herkesden ozur diliyorum keske onceden ayarlasaymisim:([signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hangi firma bu, maç teklif edelim, kaybeden öder :D[signature][hline]be exceptional!
Öne çıkan mesajlar