Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şu siteye yüklenen linkleri nasıl active edicem bir türlü bulamadim ya. Hep wrong password hatası alıyorum. Bazen uyuzluk yapmıyor artık browser'amı bağlı , pc'yemi bilmiyorum ama bazen kaç kere denersem deniyim girmiyor nedenini bilen varmı ? şuna ne yapsam olmuyor mesela http://safelinking.net/p/e6ccb151d4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şifresi ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 (bilmiyorum)şifremi lazım ^^ tek linkte yazanları girsem yetmiyormu. Elma armut yerleştiriyordum çalışıyordu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yok abi bazı dallamalar şifre koyuyor genelde de sitelerinin adı olur. Şifreyi bilmiyorsan linkleri göremezsin zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar