LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tamam arkadaş bakıcak birazdan, yorumlarını alıcam. ondan önce şöyle bi şey sormuş bi de: "palet local dedii olay nerden onu sor bi yandan " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Edit>Mode>Indexed Color palet i Local (Selective) sec color count mu ne var number galiba hehe 8 yaptim bunda[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 volfied, o wallstreette bu şekilde resmi bulunan bir iki kişiyi aratıyorum şimdi. aynı tarz bi resimlerini bulursak, onlar üzerinde çalışıp tam karşılaştırma yapabiliriz. beklersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gece uzun abi :)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 eheh volfied, ahmed ibrahim diye birini aratıyorum da, çok fazla sanırım. bu gazetedeki ahmed degil ama yine de resim tam vesikalık diye gönderiyorum: http://seattletimes.nwsource.com/photogallery/terrorism/gallery_07/photo18.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 volfied putin'in resmi de varmış gazetede. ama vereceğim linkteki gibi değil. tam karşıdan.. yine de bunu da veriyorum. aynı adam sonuçta. http://www.washingtonpost.com/wp-srv/photo/galleries/putin/photo5.htm [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 22 Eylül 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 [signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya arkadaşın dediğine göre, bu yakınmış ama, daha bir çizim duruyormuş gazetedeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cizimden kastin buysa color sayisini arttirdim daha fazla naapabilirim bilmiyorum, bir fotograf cizim gibi degildir ki hehe hele dijital ortamda zor be abi :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmm, ehoe. benim hatırladıgım kadarıyla yaptıkların benziyor ama. ben göreli 1 hafta oluyor. arkadaş direk bakıyor, yanında gazete, olmadığını söylüyor. evinde hem wall street, hem de bilgisayara aktarabilecek yok mudur kardeşlerim? bi de horace paşa, sen de lazımsın artık ehoe volfied çok teşekkürler yardımların için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ha bu arada ne kadar fark eder bilmem ama, gazetenin tam adı şöyleymiş: the wall street journal europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmmm, olayın tam karşılığını buldum sanırım. volfied, linki veriyorum: http://www.opinionjournal.com/editorial/ burada sağ tarafta bi yere link giden bi bar var dikey. political diary diye başlığı var. karikatürize edilmiş bi şey var orada, bi fil bi de eşşek smokinli filan. bizim aradığımız tam olarak budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bunun üzerinde hem çizim var, hem de bilgisayarda oynanmış sanırım. ama hangi sırayla, neyle, nasıl eheh. tam olarak bu olayı nasıl elde edebiliriz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi ilgilenen varsa hala, dark sayesinde tam aradığım şeyi buldum. koyucam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ahan da: eheh, sanırım bayağı çizimsel bi şeyler var. arkadaşın tahmini, normal aydinger kağıdıyla fotoğrafların üzerinden karakalem çalışıldıktan sonra, bilgisayar yardımıyla böyle noktalı, tonlu yapıya getirildikleri yönünde..[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 23 Eylül 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yatmadan uplayayim, kalkınca da uplarım. cuma'ya kadar gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 arkadaş yanlış tahmin etmiş. pointilization, yani noktalama teknii bu. genelde rapidolarla yapılır. bilgisayarda yapılmamış yani en azından bu gönderdiklerin. bilgisayarda da tam olarak bu tadı yakalamak için parça parça ve manuel olarak müdahalelerle uğraşmak gerekir. detay veremiyorum. işim var :P[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehe akşama biraz daha açıklamalı anlatırsan sevinirim horace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehem horace veya başka biri, müsait bi vakitlerinde şu hadiseyi açıklarsa, pointilization olayını, bi de bu konu hakkında güzel bi site söylerlerse mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 horace bu arada azmo'ya da danıştım icqdan. o rapidograph tarzı bi şey olduğunu söyledi bu tekniğin. senin bahsettiğinle aynı şey midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hmm, uzun taramalar sonunda, pointillism, wsj, art, hede hödö derken, hedcut tanımına ulaştım. hatta bu artık wsj ile anılır bir tanım olmuş. sonra nette bi aramamda http://www.retouchpro.com/challenges/showphoto.php/photo/4159/password/sort/sort/1/size/medium/cat/611/page/ gibi bir şeyle karşılaştım. adamlar başta bir vesikalık koymuşlar, sonra üyeler oynamaya başlamış bunun üzerinde. bu wsjdekilere acaip benzeyen şeyler çıkmış ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 mesela şu iki linkteki resim acaip benzemiyor mu wsjdekilere: http://www.retouchpro.com/challenges/data/611/1973Hedcut_aspi.jpg http://www.retouchpro.com/challenges/data/611/6321hedcut-5bw-med.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 http://pj.doland.org/archives/cat_graphic_design.php ehoe, hmm son ögrendigim bilgiye göre bu adamlar 6 kişi oturup elle çiziyorlarmış bunları. ama bu bilgiyi veren sitede, andromedia cutline filter ile aynı şeyi elde edebileceğinizi filan söylüyorlar. ne kadar doğrudur acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yalan. öyle bişi olması mümkün diil. ingilterede o iş için makine yapmışlardı göya bi yıl uğraşıp, 4 ressam gibi portreni çiziyodu. yalan ama. çünkü ressam yanlış çizme özgürlüğüne sahiptir. ve çizdiği nesnenin üç boyutlu olduunu bilir. problem orda.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 en kolayı bu işin, fotoorafı istenilen büyüklükte bastırıp, ışıklı masaya koymak, üstüne çizim kaadını koyup nokta nokta noktalamak. imkan varsa tabi. yoksa, aydınger üstüne de yapılabilinir. bilgisayarda yapmak daa zahmetli. geçiştirmek için ise tüm siyahları seçip yeni bir layera siyah olarak doldurup. akabinde blend mode'u dissolve a alıp opacitysi ile oynanır. boş layer ile birleştirilir. 0.2 lik blur yapılır. fena olmayabilir.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar