Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the wall street journal

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

şu an elinin altında bu gazetenin herhangi sayısı olan birileri var mıdır?

yoksa da, bir yerlerde görmüşse oradaki çıkan portrelerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi almalıyım. böyle mesela haberi çıkan birinin direk resmini değil de, küçük bir portresini noktalı bir şekilde koyuyorlar.

www.wsj.com'a bakıyorum ama bulamadım orada, bulursam buraya da linkini atarım dediğim şeyin. elinizde varsa siz de bakabilirsiniz, görürsünüz direk zaten.

biraz tarif etmek gerekirse şöyle: böyle hafif bi gölgelendirme var, ama nokta nokta her tarafı. çok bilgisayarımsı duruyor ama sanki karakalemle de çalışılmış. tam olarak nasıl o hale getirelebileceği önemli benim için..

eğer tam tarif etmeye çalıştığım şeyin bulabilirsem wsj.com'da koyarım buraya.

yardımlarınız için teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, netten link veremeyeceğim sanırım, zira haberleri okumak için filan üyelik istiyor. o da ilk iki hafta beleş ama kredi kartı geyikleri var.

ben yine de bakınırım, bulursam benzer bir şeyler iliştiririm.

eğer neden bahsettiğimi anladıysanız veya gördüyseniz önceden, ve bu işlerden anlıyorsunuz bi yardımcı oluverin. acil gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tahmin edip soole bisi buldum emin degilim
photoshop da effects/pixelate/pointillize yapip 3 pts yapinca
sonra da desaturate edince oluyo bisiler
zoom out yaptikca belirlginlesiyo hatta
bi resim gorebilsek yapardim kesin bisiler ama bu da iyi gozukuyo :)

ornek resim birazdan[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah nasıl olacakmış o iş? sana mı soracğım measj atıp atmayacağımı? Ayrıca gayet te yerinde yorumlar yapmisim.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bakiyim varsa oole resim
buldugum ilk resme atladim

evet lord elvyn, sana bir kac alinti Gorsel Sanatlar Stickysinden

Eleştiri
Bence sadece yapıcı eleştiriler yapılmalı.Geyiksel mesajlar dışında eleştiri kategorisindeki mesajlarda buna dikkat edilmeli tabii başkasını üzmek istemiyorsanız.Bura sadece grafik tanrıları için değil herkes için var.Ayrıca yapıcı eleştiri olmadıktan sonra karşındakini eleştirmenin ona ne faydası olur ki , forum amacına ulaşmaz bence.[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

bu daha cok benziyo ama elemen noktaları belli olacak sekilde demis

bence gayet yerinde bir yorum yapmisim. Git ayagını felan yıka sinirin gecsin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

volfied, lord_elyvn: size hiçbir şey demiyorum, fesübanalla, neyse..

volfied: ben bu işlerden anlamam, bir arkadaşa yardımcı oluyorum da.. o yüzden biraz karışıyor. şimdi arkadaş en son şöyle bir şey sordu:

"pointlize mi kulanıo yani filter olarak indexledikten sora?"
Sosyal ağlarda paylaş

pointillize i hi kullanma
ilk bastakinde kullandim cok kotu oldu goruldugu uzere
gerci pointillize edilmis birseye zoom out yapinca super oldu gibi

bunu da sey yaptim
resim karanlikti, uistune omni tuttum buyuk sekilde (lighting effects den)
desaturate ettim
indexed color black and white 8 renk yaptim
booel bisi cikti[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...