LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 şu an elinin altında bu gazetenin herhangi sayısı olan birileri var mıdır? yoksa da, bir yerlerde görmüşse oradaki çıkan portrelerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi almalıyım. böyle mesela haberi çıkan birinin direk resmini değil de, küçük bir portresini noktalı bir şekilde koyuyorlar. www.wsj.com'a bakıyorum ama bulamadım orada, bulursam buraya da linkini atarım dediğim şeyin. elinizde varsa siz de bakabilirsiniz, görürsünüz direk zaten. biraz tarif etmek gerekirse şöyle: böyle hafif bi gölgelendirme var, ama nokta nokta her tarafı. çok bilgisayarımsı duruyor ama sanki karakalemle de çalışılmış. tam olarak nasıl o hale getirelebileceği önemli benim için.. eğer tam tarif etmeye çalıştığım şeyin bulabilirsem wsj.com'da koyarım buraya. yardımlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmm, netten link veremeyeceğim sanırım, zira haberleri okumak için filan üyelik istiyor. o da ilk iki hafta beleş ama kredi kartı geyikleri var. ben yine de bakınırım, bulursam benzer bir şeyler iliştiririm. eğer neden bahsettiğimi anladıysanız veya gördüyseniz önceden, ve bu işlerden anlıyorsunuz bi yardımcı oluverin. acil gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi tahmin edip soole bisi buldum emin degilim photoshop da effects/pixelate/pointillize yapip 3 pts yapinca sonra da desaturate edince oluyo bisiler zoom out yaptikca belirlginlesiyo hatta bi resim gorebilsek yapardim kesin bisiler ama bu da iyi gozukuyo :) ornek resim birazdan[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 effects degil filter olacak o :P bunu... buna ceviriyo:[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yok bea dedigini uyguladım traş olmamış yani ben o efekti baska bi progla apmistim ama[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cok daha super bisi buldum hatta budur kesin resmi kopyala yeni bi proje ac photoshop ta, oraya at mode>indexed color i sec palet local (selective olsun) 3 renk sec oluyo gif olarak kaydediyon oluyo[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu daha cok benziyo ama lemena noktaları belli olacak sekilde demis[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 volfied evet benziyor da, hmm sanki tamamen noktaydı benim dediğim şey. şu an benim de elimde olmadığı için anımsıyamıyorum. ama o dediğim portreler küçüktü bayağı, nokta gibi algılanıyor olabilir uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hrm bi fikrim var uzun surebilir bunu yapmaya ama birazdan yaparim abi beklersen[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sadece noktalı olması diil noktaların sanki adamların yuzlerine işik tutulmus gibi tonlandırılmıs olması aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi kac renkli 3 renkli olucna boole ben bunu 8 renkli yaparim cok daha detayli olur bekle sen iki sey daha koyucam[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tamam buralardayım ben. teşekkür ederim uğraştığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ornek resim ver hemen buliyim ama koydugum remsin orjinaline bakarsan zaten sac kisminin genelde siyh oldugunu goruceksin bu arada lord elvyn bi yaridmin dokunmicaksa (yaratici elestiri bile bi yardimdir) bosu bosuna mesaj atma lutfen[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 mesela 6 renkli yaptigimda biraz daha detaya giriyo kucuk bi resimde calistigimda (bitmap e cevrilmi olmasi daha yardimci falan) cok daha leziz bisi yapti nette bi resim gorebilsem ona gore yapicam hemen[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 mumkun olduunca detay,yuzune masa lambası tutulmus gibi belirgin gradeli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi bi de, cepheden portrelerde çalışırsan daha iyi karşılaştırabilirim. yani vesikalık varsa filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 allah allah nasıl olacakmış o iş? sana mı soracğım measj atıp atmayacağımı? Ayrıca gayet te yerinde yorumlar yapmisim.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ama gene de nokta nokta olacak ki biri pixel pixel cizebilsin ya da az sayida renkli bir makina basabilsin? cok detayli bi resmi alip noktalandirip aralarda beyaz bosluklar birakip (1010101010, bi alt satir 01010101) gibi iyicene zoom out yapilarak yapilabilir[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 lord elyvn, özel mesajdan iletirsen kişisel notlarını sevinirim. eminim volfied da oradan geri cevap verecektir. buradan delleşmeyiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bakiyim varsa oole resim buldugum ilk resme atladim evet lord elvyn, sana bir kac alinti Gorsel Sanatlar Stickysinden Eleştiri Bence sadece yapıcı eleştiriler yapılmalı.Geyiksel mesajlar dışında eleştiri kategorisindeki mesajlarda buna dikkat edilmeli tabii başkasını üzmek istemiyorsanız.Bura sadece grafik tanrıları için değil herkes için var.Ayrıca yapıcı eleştiri olmadıktan sonra karşındakini eleştirmenin ona ne faydası olur ki , forum amacına ulaşmaz bence.[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tamam bekliyorum volfied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu daha cok benziyo ama elemen noktaları belli olacak sekilde demis bence gayet yerinde bir yorum yapmisim. Git ayagını felan yıka sinirin gecsin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 volfied, lord_elyvn: size hiçbir şey demiyorum, fesübanalla, neyse.. volfied: ben bu işlerden anlamam, bir arkadaşa yardımcı oluyorum da.. o yüzden biraz karışıyor. şimdi arkadaş en son şöyle bir şey sordu: "pointlize mi kulanıo yani filter olarak indexledikten sora?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pointillize i hi kullanma ilk bastakinde kullandim cok kotu oldu goruldugu uzere gerci pointillize edilmis birseye zoom out yapinca super oldu gibi bunu da sey yaptim resim karanlikti, uistune omni tuttum buyuk sekilde (lighting effects den) desaturate ettim indexed color black and white 8 renk yaptim booel bisi cikti[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 fena degil bu biraz daha ıkınsak cıkacak gibi.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar