Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arkadaslar Golden Retriver köpek istiyorum aileme zart diye sokmam gerekiyor.Minik olması önemli tabiiki ve erkek olsun lütfen petshoplarda 1000$ dan satıyorlar. Canı para ile satmak bana yanlış geliyor (yada param yok mu desem :P ) kısacası gerçek bir evi olacak Istanbulda oturuyorum aldıgım kişi köpegini istedigi zaman görebilir.Tabiii olursa. [Bu mesaj Chimera167 tarafından 23 Eylül 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kimsenin Golden Retriever'ini sana verecegini sanmam aslinda, o kadar para edecek bir hayvani neden hayrina versinler ki.. :)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ben vermiştim zamanında belki wardır benim gibi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hmm bulma şansın çok zor. belki gazete ilanlarına falan göz at, bu topici up tutmaya özen göster ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bence petshop'ları gez oralarda doğum yapan Golden'ların veya başka türlerinde olabiliyor, yavruları satılıyor.1000 $ gibi bir fiyatta vermezler.Tabii bu satışın gerçekleşmesi için bi de doğumu yapan Golden'ın sahibinin onay vermesi gerekecektir.Ama bence en sağlıklı ve en güzel yol bu.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Şansımız warsa biri verir olmassa para biriktirir alırıs bi tane mini mini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 1000$ bir golden retriever için çok pahalı. ankara'da hayvanlar çok pahalı, ama golden'lar burda 400-600$ arasında..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Metrocity war burda yakınımızda 1000$ resmini çeker gösteririm isterseniz 400$ a blursam alırım heralde ama biraz zmn geçmesi lazım daha 17 yasındayım baba parası misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hevet evet çek gönder.. ama metrocity'den alıyorsun. sadece orası golden satmıyor biliyorsun değilmi :) bence gidip araştır kesinlikle 400$ - 600$ arası..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Buddy yi wer bana :P ehue biraz daha arastırma yapalım o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Aslında ben İstanbul'da 400-500 milyona satılan yerlerde duydum ama ne kadar sağlıklı ve hayvanların ne kadar iyi durumda olduğu tartışılır.Büyük ihtimalle hayvan pazarlarındaki fiyattır bu.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 aslında büyüyünce barınaktan alıcam kafama koydum hayvanlar perişan oluyor orda yada gidip yardım yapıcam :( ama şimdi ztn kabul aşamasındayım ailemle o yüzden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 lol chimera :) istiyorsan vereyim.. bencede git barınaktan al ordakiler daha süper..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 1000$ değil golden retriever'lar 400-650$ arası değişiyor,ama dikkat et kazık yeme ;)[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya büyüyünce yer onlar adamı ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: tamirci, 24 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki: ya büyüyünce yer onlar adamı ya golden retriever'lar en korkak hayvanlardan biri ne adam yemesi pitbull'mu sandın sen uahah :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Golden sahibine asla zarar vermez.Ama sahibine biri zarar vermek isterse o zaman katliam yapabilir :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: lancelotdulac, 24 Eylül 2004 09:33 tarihinde demiş ki: Golden sahibine asla zarar vermez.Ama sahibine biri zarar vermek isterse o zaman katliam yapabilir :) onda bile şüpheliyim ben :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Yok yok korkma yemez en fazla ucundan alır bir kaç parça :P :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar