Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Retriwer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Golden Retriver köpek istiyorum aileme zart diye sokmam gerekiyor.Minik olması önemli tabiiki ve erkek olsun lütfen petshoplarda 1000$ dan satıyorlar. Canı para ile satmak bana yanlış geliyor (yada param yok mu desem :P ) kısacası gerçek bir evi olacak Istanbulda oturuyorum aldıgım kişi köpegini istedigi zaman görebilir.Tabiii olursa.

[Bu mesaj Chimera167 tarafından 23 Eylül 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence petshop'ları gez oralarda doğum yapan Golden'ların veya başka türlerinde olabiliyor, yavruları satılıyor.1000 $ gibi bir fiyatta vermezler.Tabii bu satışın gerçekleşmesi için bi de doğumu yapan Golden'ın sahibinin onay vermesi gerekecektir.Ama bence en sağlıklı ve en güzel yol bu.[signature][hline]My Honour is My Life
Mesaj tarihi:
Metrocity war burda yakınımızda 1000$ resmini çeker gösteririm isterseniz 400$ a blursam alırım heralde ama biraz zmn geçmesi lazım daha 17 yasındayım baba parası misali.
Mesaj tarihi:
aslında büyüyünce barınaktan alıcam kafama koydum hayvanlar perişan oluyor orda yada gidip yardım yapıcam :(
ama şimdi ztn kabul aşamasındayım ailemle o yüzden bilmiyorum
Mesaj tarihi:
ya büyüyünce yer onlar adamı ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 24 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
ya büyüyünce yer onlar adamı ya

golden retriever'lar en korkak hayvanlardan biri ne adam yemesi pitbull'mu sandın sen uahah :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 24 Eylül 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
Golden sahibine asla zarar vermez.Ama sahibine biri zarar vermek isterse o zaman katliam yapabilir :)

onda bile şüpheliyim ben :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
  • Yeni Oluştur...