cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 huun said: radarı gördüğüm halde "oo kekolara bak nereye radar atmışlar" deyip yavaşlamadım ve cezayı yedim. dacia logan station binek araba değilmiş, kamyonet olarak geçiyormuş ruhsatta. hız sınırı 93 km. çok acı bi ders oldu. Saçmalık ya.Neden kamyonet olarak geçiyormuş ki,sanki kaç kg taşıma kapasitesi var? Neyse kardeş,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ey zahit şaraba eyle ihtiram insan ol cihanda bu dünya fani ehliye helâldır , naehle haram biz içeriz bize yoktur vebali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 huun said: radarı gördüğüm halde "oo kekolara bak nereye radar atmışlar" deyip yavaşlamadım ve cezayı yedim. dacia logan station binek araba değilmiş, kamyonet olarak geçiyormuş ruhsatta. hız sınırı 93 km. çok acı bi ders oldu. öğrendiğinde şu suratı yaptın mı http://wd3.photoblog.pl/np2/201011/E5/79456022.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Düşünce göklerinin baş konağı sevgidir sevgi; Gençlik destanının baş yaprağı sevgidir sevgi; Ey sevginin sırlarından habersiz yaşayanlar, Bilin ki tüm varlığın baş kaynağı sevgidir sevgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Banka hesabına giren güzel bir miktardaki paranın gününü BEST DAY EVER yaptığını öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Maşallah diyorum dostum. Darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Maşallah diyorum dostum. Darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: Düşünce göklerinin baş konağı sevgidir sevgi; Gençlik destanının baş yaprağı sevgidir sevgi; Ey sevginin sırlarından habersiz yaşayanlar, Bilin ki tüm varlığın baş kaynağı sevgidir sevgi. http://sp11-internetlanguage.wikispaces.com/file/view/everything_went_better_than_expected.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 TIL asla bayan arkadaşın sevgilisiyle yüzgöz olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: fede said: ben en azından bi hüseyin, bi baran filan beklerdim Niye? dasaa Alevi ya da Kürt mü? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Hüzeyin,Baran genelde Alevi-Kürt isimleri ya,o bakımdan. Bir şey kastetmedim,yanlış anlama olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çetintaş aaabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Antropoloji Sosyoloji benzeri bişeymiş. Farkı araştırma yapılacak topluluk hakkında önce bilgi sahibi olmak ve araştırmayı yaparken mekanında olmak lazımmış. Dil, din, kültür vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bugüün öğrendim ki birisini çok seviyorsan serbest bırakıcaksın dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Aman dikkat,o dönen birisi döndüğü yere de dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 infinite loop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Dönerse ekmek arası yap ye kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nomsaR said: ey zahit şaraba eyle ihtiram insan ol cihanda bu dünya fani ehliye helâldır , naehle haram biz içeriz bize yoktur vebali. ben de şunu severim:) şarap testimi kırdın tanrım zevk yolumu tıkadın tanrım nar rengi şarabımı yere çaldın tanrım tövbeler olsun yoksa sarhoş musun tanrım Semerkant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 saturn halkaları buz parçalarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hepsi buz degil abi, milimetrik tozdan kaya'ya kadar hersey var, ama bizim en parlak olarak gordugumuz yerin cogu buzdan olusuyor. disa dogru gidildikce buz miktari da azaliyor. en sonda bulutumsu bisi kaliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 evet su wonders of universe sunan adam anlattı durdu trtde dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Son zamanlarda ciddi sorguluyordum bu düşünceyi ama bugün kesin olarak emin oldum; aşk bir yalan, bu yalana kanan adam-kadın da tatava. Ve ayrıca kadınların tamamı erkeklerle evlenene kadar yalan söylüyor, rol yapıyor. Erkekler de mal gibi dangalakça neleri var, neleri yok açık ediyorlar. Erkeklerin, en azından çoğunun neden karılarını aldattığını çok hem de çok iyi anladım. Henüz bekar olan erkek patilere nasihatim...evlenmeyin olm, gezin, tozun, hayatınızı yaşayın, mümkün olduğu kadar çok kadınla birlikte olun...evleneceğiniz zaman da aşkı,maşkı beklemeyin. Mantık evliliği yapın. Kesinlikle en az 9-10 yaş büyük olmalısınız evleneceğiniz kadından. Mümkünse aynı eğitim seviyesinden de olmayın ve hatta karınızdan daha fazla para kazanacağınız bir mesleğiniz olsun. Heee....35 yaşından önce de evlenmeyin derim. Hadi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 genellemeler, genellemeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sen öyle san, sen öyle san... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar