Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaffar Okkan hakkındaki düsünceleriniz nedir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu mesajın düşüncemi hala değiştirmedi. Yakın hissedip espri yaptıysan bidaha yapma ben hissetmiyorum. yok eğer beni bozmak için laf soktuysan(hatta ibretle bakınız senin şizofrenik topicindeki kendi karakter tahlilin) :lol: bunda pek başarılı değilsin.
said:
Laistragon, 09 Eylül 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
Burada tartıştığım arkadaşlardan da özür dilerim.Ama ben buyum ne yapayım değişmek istiyorum.Olmuyor.Hep sivri dilliyim.Millete laf sokuyorum durmadan ama ne yapayım.

Oh lalaaa....

[Bu mesaj kiddo tarafından 23 Eylül 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Açıkçası ti ye alınıcak bır konu olmadıgı halde bazı forum kullanıcıları bunu da geyık meselesı halıne getırmıs.Ama onun yanı sıra cokta acıklayıcı yaklasıp yazdıklarıma cıddıyet sunan kısılere tesekkurlerımı sunarım...

Birşeyi açıklamak isterim Fransa ve Ingıltere savaşta ıken bır toprak beyıne kanter ıcınde bır habercı gelmış ve demiş ki Sn Lord um topraklarınızın ve aılenız hakkında atıp tutuyorlar!

Lord şöyle bir bakmış habercıye ve ufka dogru bakarak ''Evet dogrudur ama bır cıft sozum var bunu ılet onlara.Bazı horozlar vardır ki sabah öttüğü için güneş doğduğunu zanneder.'' Habercı bu lafın cıddıyetını alarak ayrılmıs yanından...

Bu sozum laf dokundurmaktan uzak bızzat sızedır Sn Laist..

Ve tekrar konuya dusuncelerını sunanlar ıcın tesekkurler...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 23 Eylül 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
Eski erzurum emniyet müdürü.
Idealist bir adamdı.
Ama iğrenç bir adı vardı.

Erzurum değil, Diyarbakır emniyet müdürüydü. Gerçek bir vatansever ve idealistti. İsmine değil yaptıklarına ve yapmaya çalıştıklarına bakmak gerekir...
Mesaj tarihi:
diyarbakırda çok sevilen bi adam..bütün mağazalarda,evlerde,oteller de hep resmi var.
halkın sevgisini kazanmış bi adam.halk çok sevio kendisini.

belirtmeden edemiyecem ''iğrenç isimi var hede hödö'' kadar saçma bi geyiq yok.[signature][hline]hebee
  • Yeni Oluştur...