byjoker Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ben buraya Uo için geldim forumları karıştırırken bu bölümü gördüm enteresan... Ben b web designer'ım... Ama sanırım siz biraz daha resımlerle ilgileniyorsunuz... Size çalışmalarımı göstermekten mutluluk duyuyorum... Bu arada DevanArt ta n kdr çok türk varmış yaa :) Joker Twinz BURAYA TIKLA! [Bu mesaj byjoker tarafından 22 Eylül 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 acikca soyliyim begemedim[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arka planda kullandığın kısmı alabilirmiyim sade biçimde.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çalıyo işte olm. muahaha[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 safdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Beğenmedim, bende istiyorum arka planı. Güzel.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Sol üstteki kadının kollar bacaklar kopmuş gibi görünüyor. İğrenç. :) Gemici kıyafetli hatun hem çirkin hemde şapka iğrenç durmuş. Gene iğrenç. :) Sağ alttaki kadının ayak kısmının edit olduğu çok belli ve çok fazla kenarda. Diğer kısımlar çok boş kalmış. Yazıda çok boğulmuş o BG içinde. Hmmmm .. bu kadar :) İyi çalışmalar ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ulan bu ne herkes Bg' ı istiyor alla alla :D Satışa çıkartıcam :D[signature][hline]By Joker® Saygı hak edene duyulur, Onun için bana saygı duy... www.hardgamer.com !Başka server bilmem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Senmi yaptınki?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Başka bi ihtimalmı var?[signature][hline]By Joker® Saygı hak edene duyulur, Onun için bana saygı duy... www.hardgamer.com !Başka server bilmem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet var. Başka bir yerden almış olma ihtimalin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kavel, 23 Eylül 2004 10:29 tarihinde demiş ki: Sağ alttaki kadının ayak kısmının edit olduğu çok belli ayağın edit olg-dugu cok belli katılıyorm[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 iyide o ayağı 0 dan yaptım resmin önünde bizim şemşiyenin ucu vardı :D[signature][hline]By Joker® Saygı hak edene duyulur, Onun için bana saygı duy... www.hardgamer.com !Başka server bilmem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 biz de onu diyoruz cok belli oluyo edit derken onu kastettik pardon (tik yalnız cogul eki ulan nerden biliyosun avelinde katılcağını)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 edit:özel msg yerine buraya atmışım :D [Bu mesaj homoid tarafından 23 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 İmdattt özel msg atıcam diye buraya atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bi kere atılırdı 2 kez nasıl yanlış attın yaw :D[signature][hline]By Joker® Saygı hak edene duyulur, Onun için bana saygı duy... www.hardgamer.com !Başka server bilmem ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar