Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Açıkçası Turkıyede su sıralar dershane ve okulların bılıncı veyahut anlamı gercekten bıkkınlık verıcı durumları gunyuzune cıkarıyor mısal bır ogrencı dershaneye gıdıyor lakin okulda gorduklerını orda kullansın dıye ama ben kendı kuzenımden bılıyorum cocuklara en superı dıye bılınen dershaneye dahı gıdıyor ama hepsı aynı bır parasal sektor ve bu parasal sektorun kısır dongusunden baska bır yol yaratmıyor... Misal bir kolej ogrencısı ıle devlet ogrencısı aynı sınava ve hayatını 4 saatte belırleyen bır duruma yol acıyor.Elestırımın asıl amacı bırılerı bu ıse dur demedıgı zaman su yasa yururlulugu bırakın ortalıgı kasıp kavurup Beyaz Turk anlayısını guclendırmeye yol acıcak gıbı hangı yasa dersenız... Ozel Okullar yasası... Bu sıyaset degıl guncel bır konudur ... Goruslerınızı gercekten ıctenlıkle ve saygılı sekılde okuyucagımdan emın olabılırsınız...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Eğer noktalama işareti denen şeyleri kullanırsan ne yazdığını anlayabilir ve ona göre cevap verebilirim. Hadi alışkanlıkdan ş yerine s yada ğ yerine g yazılırda bu ne be kardeşim. (ı yazabildiğin üzere belliki klavyen TR harfleri yazabiliyor.)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sorunları en kolay, en çabuk yoluyla değil, en doğru yoluyla çözmek lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yalan bu işler.o donemler herkes isyan eder.ama bi bok degismez.girersiniz oss ye buyuk umutlarla.agustos ayında da hayal kırıklıklarıyla gercek hayata merhaba dersiniz.dewamı da gelir zaten.cunku bu sınavın kazananı yok sadece insanların kaybettigi hayalleri ve umutları war.kazandım diye sevinen tipler olur dogaldır.onlarda 4-5 sene sonra gene reel hayatla tanısınca aynı duyguyu tadacaklardır.babasından is,para,miras kalacak zengin kitleyi saymıyorum.onlar dogusatan sanslılar.hicbir zaman mucadeleyi ve hayatı bilmeyecekler.kendi akwaryumlarında omur boyu takılacaklar[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 türkiyede eğitim sistemi diye bişey yok[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ne alakası var ya? tamam sistemin yanlışları fln olabilir ama toptan kötüdür diyemeyiz. sonuçta çalışan kazanıyor. genelde en çok şikayet edenler de en az çalışanlar oluyor. sınıftan biliyorum en çok gezip tozanlar varsa "hocam bugün boş bırak öss ye çalışıyoruz", "hayat zor", "öss ye ..." gibi laflar ediyor. kendileri hiç bir çaba göstermez, ama yine de en ağır yükü onlar taşır, sonra sınavda hüsrana uğrayınca da "okadar çalıştık sitem dandik" diyorlar. ha tabi ki hayatta herşey istediğimiz gibi olamaz, ama her zaman kötü şeyler olacak dersek bu karamsarlık olur. belki beklediğimizden iyi gelecek.. ayrıca bazı şeylere de şükretmek lazım. belki ben hedefimi kazanamamdım bu sene ama yine de girdiğim bölümden memnunum. bunu da yapabilmek lazım.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 is hayatına girince anlarsın o zaman.belki sansın warsa o da iyi gider.ama bircokları icin aynı sans soz konusu deil.sans diyorum ayrıca dikkatinizi cekerim.calısılarak elde edilmesi mumkun olmayan birsey[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar