inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Deniz kardeşimizin cumartesi akşamına düzenlemek istediği Diamond ve Platinum ligindeki arkadaşlara hitap eden bir turnuva.Tamamen for fun amaçlı olan bu turnuva community'nin daha da kaynaşması adına yapılmakta olup şimdiden bütün katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.Katılmak isteyen arkadaşlar nicklerini ve karakter kodlarını yazmaları yeterlidir.Katılımlar cumartesi saat 18:00'da sona ermektedir. Map pool: Xel'Naga Caverns ESL Shattered Temple iCCup Neo Enigma Shakuras Plateau Typhon Peaks Tal'Darim Altar LE Turnuva tipi Best of 1, Final Best of 3 tarihi Cumartesi saat 18:30 olarak belirlenmiş olup turnuva hakemleri inyourmind.164 Shaco.188 ve yvz.840, Cumartesi akşamı saat 18:30 sularında katılımcı arkadaşların Shacocup kanalında olmasını rica ederiz.
shacoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 numenan said: numenan-779 platinium zerg ekledim
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 istanbula gelmeden önce ortam yapıyor şako
Uliking Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben katılırım büyük ihtimalle cumartesi akşam evde olursam katılıcam. uliking.593 Diamond
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bende isterdim katılmayı ama malesef goldum :( kardeşim yeşil sahalara donmene çok sevindim :)
shacoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 baybety said: bende isterdim katılmayı ama malesef goldum :( kardeşim yeşil sahalara donmene çok sevindim :) abi season 3 geldi kas cumartesiyede plat olarak alalim senide :)
shacoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sleeep said: istanbula gelmeden önce ortam yapıyor şako yeni okuorm . ahahaha :D
shacoo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Turnuvaya 16 kisilik katılım var ve artık yedek almak istiyorum. 3-4 kisinin tam geleceği belli olmadığı için. İlgilenenler bana oyundan yada burada özel mesaj yada post yoluyla ulaşabilirler. iyi günler.
shacoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Evet bu aksam baslangicini yaptiğimiz turnuvanın kazananlarını vermek isterim. 1. TylerDunder ( protoss ) 2. Aunriel ( zerg ) Turnuvaya katılanları ve dier sonuçları ögrenmek için: http://challonge.com/shacosncup Maçları izlemek için: http://www.own3d.tv/axxion Turnuvamızı sunan inyourmind revanche Theodoric axxion aHM ve katılan , izleyen tüm arkadaslara tesekkürlerimi sunarım . Diğer cumartesi baska bir turnuvayla görüsmek dileğiyle... Hoşçakalın :)
Öne çıkan mesajlar