Ebru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Merhabalar bende yenı geldım ısallah guzel vakıt gecırırız Bysss..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hepiniz hos geldiniz arz-u hürmetler ederim efendim saygılar sevgiler en güzel günler sizin olsun abarttık mı ne?[signature][hline]Dünyanın sonu kıyaslıcak hic bir sey kalmadıgında gelecektir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hımm, yaw bu yeni gelen patiler kısmına takılmıodum uzun suredir. Ben bu kadr gemik degildim lan ilk uye oldugumda (gemik ne soylemem uydurdum ki dayak yemiyim)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.