Ebru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Merhabalar bende yenı geldım ısallah guzel vakıt gecırırız Bysss..... Alıntıla
ameni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hepiniz hos geldiniz arz-u hürmetler ederim efendim saygılar sevgiler en güzel günler sizin olsun abarttık mı ne?[signature][hline]Dünyanın sonu kıyaslıcak hic bir sey kalmadıgında gelecektir Alıntıla
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hımm, yaw bu yeni gelen patiler kısmına takılmıodum uzun suredir. Ben bu kadr gemik degildim lan ilk uye oldugumda (gemik ne soylemem uydurdum ki dayak yemiyim)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.