Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Merhaba, Şimdi benim masaüstü birden çalışmamaya başladı. Kardeşim falan kullanıyordu ama şu anda açılmıyor. Power falan yanmıştır dedim, diğer power'i taktım olmadı. Ledleri jumper reset v.s. yanlış bağlamışımdır dedim anakart kitapçığına uygun olarak tekrar bağladım hatta farklı şekillerde de bağladım olmadı. Kabloda sorun vardır dedim kabloları değiştirdim onda da sıkıntı yok. Şöyle bişey oluyor yanlız; powerin anahtarını kapatım kablosunu çıkartıp yerine takıyorum, anahtarını açıyorum tam çalışacak gibi oluyor fan falan hareketleniyor böyle 2-3 mm sonra elektirik kesilmiş gibi kalıyor. Ledler yanıp sönüyor o anda ama sonra hiç bişeye elektirik gitmiyor gibi. Sorum şu buna ne sebep olauyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 anakart nanay. eski power da bozuk. başka neler gitti bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Yeni makine toplamaya bahane oluyor işte. bayılıcaz yine paraları. artık eğitim dönüşü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 anakart gitmiş kesin.bi de ram gitmişdir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok anakartta kesin sorun var da ramle niye alakası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ram slotları yanmış olabilir anakartla birlikte.anakart yanmasıyla her parçanın yanma riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ramlerde sıkıntı yok 3 slot doluydu zaten kontrol ettim. Anakarta emin değilim diğer anakart gelince bi deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar