Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satmayın şu accountları pişman olucaksınız

Vanthoi

Öne çıkan mesajlar

WoW yad EQ2 guzel gozukuyor belki ama 4 5 ay onları oynayınca baymayacaginizin garantisi ne? Bir tanesi gene SOE malı, digeri blizzard ama bu konuda cok deneyimsizler.

Bu kadar emeğinize yazık, su andaki jedilerde bir korku turedi 3 ay sonra herkes jedi olucak ta zaman varken su accountu satayım tarzında Abi kimsenin jedi filan oldugu yok en fazla bundan 3 ay sonra herkes initiate olur, ondan 6 ay sonrada millet knight olur, tabi JTL oynamaz, combat balance oyunu zorlastirmaz, yada o eski holocronları acanlardaki gibi grind edicek sabır tükenmez ise.

Bu tarz oyunlar genelde cıktıktan 1-2 sene sonra tam potansiyellerine ulaşırlar, su sattığınız accountlar için ağlayacaksınız birgün. Bide yapacak birşeyim kalmadi demeyin oyunda 1000den fazla quest var (NPC) kaçını yaptınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

questler biraz daha zor olsa yapılır da yapılmıyor.

Ben satmayı düşünmüyorum. EQ2 ve SWG acc yeter işte.

WoW tam bir hüsran olacak.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vanthoi, 14 Eylül 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
WoW yad EQ2 guzel gozukuyor belki ama 4 5 ay onları oynayınca baymayacaginizin garantisi ne? Bir tanesi gene SOE malı, digeri blizzard ama bu konuda cok deneyimsizler.

Bu kadar emeğinize yazık, su andaki jedilerde bir korku turedi 3 ay sonra herkes jedi olucak ta zaman varken su accountu satayım tarzında Abi kimsenin jedi filan oldugu yok en fazla bundan 3 ay sonra herkes initiate olur, ondan 6 ay sonrada millet knight olur, tabi JTL oynamaz, combat balance oyunu zorlastirmaz, yada o eski holocronları acanlardaki gibi grind edicek sabır tükenmez ise.

Bu tarz oyunlar genelde cıktıktan 1-2 sene sonra tam potansiyellerine ulaşırlar, su sattığınız accountlar için ağlayacaksınız birgün. Bide yapacak birşeyim kalmadi demeyin oyunda 1000den fazla quest var (NPC) kaçını yaptınız ?

kesinlikle +1 1 yıldan fazla süredir oynuyoruz [Ottomans] Guild'i olarak , hiç birimiz ayrılmadık ve ayrılmayıda düşünmüyoruz özelliklede Exp'ı çıktıktan sonra oyunun dahada renkleneceğini ve tam anlamı ile oturacağına inanıyorum.Accountlarımızı satmayı düşünmüyoruz kimseninde satmasını istemem.Fakat illede satacam diyorsa np bu accountlarımız EQ2 geldiğindede kalacak EQ2 ile birlikte oynamaya devam edeceğiz.

Yarı Starwars
Yarı EQ2 :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

bu satan arkadaşlar para için oynadıklarını zannetmiyorum oyunu. e para için oynamıyosanız satmayın be güzel abilerim kardeşleim. dursunlar bi kenarda. yarın öbür gün özlersiniz oynarsınız belki ne malum?[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

para icin bu oyunu oynayan adam yoktur turkiyede. 1 sene ugrasip sonra 1000$ alacaginiz zaten 1 senede 150$ gitmis okadar zaman gecmis zarardasiniz bile sattiginiz zaman. WoW husran olacagini sanmiyorum. Blizzard herzaman cikardagi patch lerle oyunu mukemmellestirmis bir firmadir. Bu ortada zaten. Bu oyunu batiran tek olay SOE nin ticari kaygiyla EU lara cok dalmasi. Oyun sakiz gibi cektikce bi yerlere gidiyor. yani hikayeye baglilik yok sozler verilmesine ragmen. Oyunun bi gelecegi yok. Nedeni basit. Pazar gunu olan eclipse deki event te serverlari hic bir sekilde PvP ye hazir olmadigi belli olmustur. Combat Balance gelmeden JTL nin cikacak olmasi zaten herseyi mahfedecek. JTL ye yuklenecekler cunku o satmaya basliyacak millet onun heyecani ile 1 sene gidecek illa zaten swg box almak durumunda kalacak. yani soe ole yad bole parasini kazanacak yeni oyuncu cekecek. herkez starwars evreninde gemisini yapip kullanmak onla savaslara girmek isteyecek. ha bu oyun duzelirmi bence duzelir ama 2 sene sonra. tani bi 3. expansion cikarmaya karar vermezlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaşa kadar boşa gecirdigim onca vakit oldu, oyunda da dostlarıma söylemişimdir keşke bu oyun ve bunun gibi oyunlar 10 sene önce de olsaydı diye, ama artık bu yaşta bu oyunları oynamak insanın beynin içinde çatışmaya yol açıyor, ister istemez ne yapıyorum ben diye soruları soruyorsun kendinize.
Benim oyun hastalığım çok eskiye dayanır son zamanlarda, oyun oynama konusunda git gide seçici olmaya ve cok az oynamaya başlamıştım ki talihsizce SWG aldik :), mmorpg ile ilk tanışmamız oldu bu hemde böyle bir oyunda ve bağışıklık sistememiz bu tür oyunlara karşı savunmasızken. Bu oyunla da bir çok zamanımı ziyan ettikten sonra account satmak karşılğında bir miktar para almak ise son derece sembolik bir nokta koymak oldu . Sattığım accountu ararmıyım hiç zannetmiyorum ama oyun içindeki dostlarımı ararım o kesin.Bundan sonra oynarmiyim? oynarim tabi de bizimki artık sigarayı bırakmış tiryakinin yılda 1-2 tane sigara içmesine benzer .Bu arada EQ2 yi almadım elim gitmedi onay vermeye..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu oyunu bıraktım ama satmayı hatta hesabımı kapatmayı henüz düşünmüyorum.

Bu hali ile kısır ve sıkıcı bir oyun oldu swg ama ilerde neler gelir neler değişir izlemek lazım.

Online oyun oynamayı severim o yüzden şu anda en eğlenceli bulduğum CoH dan yana kullandım seçimimi ve çok güzel zaman geçiriyorum. Zaten ekip neredeyse ayni - swg'den çok arkadaş var ve gene biraradayız.

Bu oyuna başlarken yıllarca oynamayı planlayarak başlamıştım biraz da o yüzden kapatmak ters geldi. biraz daha bekleyeceğim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eski ve halen süregelen bir EQ playeri olarak, EQ2 için "sürekli grup action oyunu" olduğunu bir kere daha anımsatmak istiyorum. Umarım EQ2 geldiğinde "aman grup yok aktivite yapmaya" demezsiniz.

Zira benim 3 senedir oynayan grubumla oynama gibi bir şansım var. Siz de en baştan grup olun ve hiç kaybetmeyin, acizane dost tavsiyesi...[signature][hline]Avaturk

[Bu mesaj Goodness tarafından 16 Eylül 2004 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Keske Bu benim ilk mmorpg'em olsa.

Ben Bes farkli mmorpg yi 3er defa birakip birakip donmus adamim. Omur boyuda online oyunlari birakmayi dusunmuyorum. Bu bagimlilik degil, cok guzel bir hobi. Hem adrenalin, hem eglence acisindan paranin alabilicegi en ucuz eglence sekli bence.

Kimisi var kumar oynar, altili doldurur. Kimisi esrar icer sarhos olur. Ben rpg oynamisim ne olur. Bende boyle egleniyorum.Gunun birinde cocugum olursa, hayirlisiyla onuda alistiricam. Ayrica bu tip oyunlari oyniyanlar daha zeki adamlar bence.. Oda hosuma gidiyor biraz.[signature][hline]Madturk Eclipse RIP
TOI Eclipse RIP

[Bu mesaj Madturk tarafından 16 Eylül 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf işi gücü olan, bağımlılık yapan deli gibi filan bıraksın ona lafım yok.

Benim derdim başka arayışlar içine girenlerle, yani baska bir MMORPG oynasan gene bin bir tane sorunla ugrasican, 3-5 ay sonra gene baymyama baslıyacan. EQ2 cillop gibi gözüküyor :) ama SWG de böyle gözüküyordu.

Bugün JTL betada olan 1 arkadasla konustum herif standart tie fighterlari cdef pistol e benzetiyormus...

İlk mesajı açmamın tek sebebi assağı yukarı iki haftalık bir süre içerisinde birçok beraber oynadigim insanin oyunu bırakması, yada acc satması, tam da oyunun coşmaya ( yada tamamen çöp olmaya) hazır olduğu bir dönemde.
Sosyal ağlarda paylaş

swg'yi öss nedeniyle bir sene bekleyerek aldım.içimde ne kadar büyük bir istek vardı bilemezsiniz.aldım 2 ay sonra oyun baydı.düşünün ne büyük bir patlama :)
belki ilerde düzeltirler diye tutuyorum çünkü çok sinir bozucu şey vardı.wow'un şaheser olacağını sanmıyorum.özellikle seneryosunda çok saçma şeyler yapmışlar ama oyun çok zevkli olabilir swg kadar saçma hatalar,dandik questler, sorunlu pvp olmassa..
Sosyal ağlarda paylaş

ne diim be kardesim, her oyuncunun oyunu tuketisi farklidir tarzida farklidir. 1.5 sene oluyo herhalde swg dimi oynuyorum ara ara acc verme fikri ile ortada dolastigim oluyo ama satsamdayeni bi acc alip olesine ortalarda dolasirim gibime geliyo. burada ki oyunculardan acc satanların buyuk bı cogunlugu bu oyuna cok fazla vakıt ayırdıklarından sıkayet edıyolar kı gercekten haklılar, bu da oyunun problerımden cok aldıgı zamandan duyulan sıkayeet bence. o yuzden bı kez dha salım kafayla oyuna gırıp bu sefer sadece oyun oynamak ıcın oyuna gır derım hırs yapmadan keyıfle. bence en onemlı krıter su olmalı oyunda durup bıı kenarda park edıp 2 saat boyunca ınsanlarla muhabbet edıp hıc bısı yapmadan cıkabılıyomusun buna bakmak lazım. keza bu tur seylere vakıt ayırabılıyosan eger o zaman senın kovalayacak bıseyın kendını kasacak hırpalayacak bı olayın yoktur ve sen oyun oynuyosundur derım. naızane fıkrım

bıde vanthoi yavrum gıtmıyom buradayım vazgectım acc vermekten, oyun pek bı gusel olmaya basladı fazla vaktımıde almıyo artık pvp de aramıyom paso gelıyolar. beraberız. canım benım. :P[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vanthoi, 14 Eylül 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
WoW yad EQ2 guzel gozukuyor belki ama 4 5 ay onları oynayınca baymayacaginizin garantisi ne? ...

bence SWG daha bayik bir oyun ? Fanatikleride zorakimi oynuyor onu anlamadim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 24 Eylül 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...