cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 @demian. Bu cımbızla çektiğin söz bana ait değil.Üstelik ben böyle bir iddia sahibi de değilim.Bunun gerçekte böyle olmadığını yani her Türk'ün asker doğmadığını bu forumda askerlikle ilgili düşüncelerini yazan onlarca arkadaştan da gayet iyi görüyorum. Ama Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve Osmanlı dönemi hariç diğer Türk devletlerinin yüzlerce yıldır izlediği askeri eğitim hep her Türk'ün asker doğduğu prensibine dayanan bir eğitim modelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o sebepten türk orduları sayı üstünlügü anlamını kaybettiginden beri iki eliyle bir şeyi dogrultamamakta zaten. bu arada o lafı sen söylemişsin gibi bir şey demek istemedim, ama bende ulusalcı profili çizdiginden beklemiyor da degildim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ulusalcı profili denen şey medya tarafından yaratıldı. Bildiğin Kemalist'im ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 NolaxThensbane said: Asker kontrollü ve planlı olarak zayıflatılıp yıpratılıyor kişisel ordu oluşturuluyor polis devleti kuruluyor banada bunu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar