Albatros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kafenin birine girdim ve bi ilan gordum japonca ders verilir die aldım numarasını aradım bulustuk 25 yaslarında bi kız japon dili ve edebiyatı bolumunden mezunmush.Japon turist rehberligi yapmıs simdide master yapıomus. Anlastık 1 bucuk saatini 15 milyon a alıcam.Artı olarakda guzel sanatlar fakultesinde acılan kursa giricem ve japoncayı orenicem hic olmazsa konusmayı orenicem... Kız sordu altyapın var mı dedi bende cok Manga izledim dedim muahah.. [Bu mesaj Albatros tarafından 23 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Neden Japonca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Albatros, 23 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki: Kız sordu altyapın var mı dedi bende cok Manga izledim dedim muahah.. ODSIHGFISDUGFUDSIGFDSIUFGSDUI[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 +kızla bisiler cevirebilin:) takaritoto kamushi kinoritakatadata[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 zorlandığın veya anlamadığın bir yer olursa yardımcı olabilirim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 konuylan alakası olmasada manga okudum desen daha ii olucakmış[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Manga sonuc olarak japon tarzı cizgilere denio,anime ise her turlu animasyonun adıdır.. Yok kızla bi alakam olamaz cok guzel ama nisanlısı var.Hatta bulusmaya gittigim cafe de nisanlısıyla oturuyolarmısh.Neden japonca derseniz bende bilmiom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 şimdi sen buraya gelip ÇABAKAYAŞI PATİCİK ? SOBOKOTENTE FASKOŞAZİ SKİ YANDANÇEK falanda dersin[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar