counter_attack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 slmlar benim Force Sensitive ve jedilik hakkinnda bazi merak ettigim seyler var: -Hem jedi master olup hem baska bi skillde (mesela master politician) master kalabiliniyomu? -Bu FS gorevlerinde basarisiz olma ihtimali varmi? -Ve FS icin corvette badgeleri gerekirmi? cevap veren herkese simdiden tesekkur ederim[signature][hline]Mastae Europe-Infinity REBEL FOREVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
counter_attack Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ha bir de eskiden bi jedi 3 kere ölünce siliniyodu karakteri hala varmi o kural ?[signature][hline]Mastae Europe-Infinity REBEL FOREVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hem jedi hemde baska bi meslek sahibi olabilirsin ama padawanda kalirsin asla jk yada jedi master olmazsin. her zaman her sey olabilir pek cok bafge ile corvette, nym ve jabba 3 lusunun 2 si gerekiyor die biliyorum. jedi 3 kere oldugunde hesabın silinmesi yada jedinin silinmesi die bisi yok eskiden rank a gore olum duzeyleri vardi eger yakalanirsan bu illete padawana geri donus yapiyodun simdi xp kaybedşiyosun, ama inan bana onu kaybetmek cok fazla can yakar.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar