Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

video kayıt hede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buraya açıyorum çünkü wow için kullanıcam. fraps dışında başka program var mı kayıt almak için. en iyisi hangisidir. ya da şuna da cevap bulursam hoş olur; frapsla kaydederken 4gb 4gb parçalar halinde almak yerine baştan sona parçalamadan almasının bi yolu var mı?
Mesaj tarihi:
Ben fraps kullanıyorum, görüntü kalitesi inanılmaz. Boyut sorununa gelince, onu dert etme. Sen çekeceğini çek, sonra windowns movie maker da onu sıkıştırıyorsun 2gb lik dosyam oluyor 170mb sorun kalmıyor yani; ve görüntü kaliteside fazla düşmüyor. Sıkıştırırken 2MB yazan zımbırtıyı seçiyorum
Mesaj tarihi:
Video editing (birleştirme, oynama, sıkıştıma) konusunda bir sıkıntı yok zaten mesleğimden dolayı. Fraps'ta 1080p'lik video çekiyoruz, örneğin geçen gün deneme amaçlı olarak Cho'gall fightını çektik. 4gb 4gb halinde 10 parça olmuş. 10 parça olması yerine varsa 1 seferde 40gblık ham görüntü elde edebileceğim bir yöntem, o daha çok işime yarar.

Senin son upload ettiğine baktım az önce de 480p'e kadar sıkıştıracaksan pek bir şey belli olmaz ki zaten. Açık konuşayım 1080p altındaki videoları izlemek çok tat vermiyor artık. Çok zorda kalırsam 720p anca.
Mesaj tarihi:
oha istediğim konu açılmış.

benim windowsta video movie maker yok, netten indirdim. windows live movie maker diye bişi.

neyse, bunda sıkıştırma nasıl oluyor. partları attım içine zincir hlinde en son save as dedikten sonra 1080p fln mi seçmem gerekiyor?
Mesaj tarihi:
Silmarwen said:

Video editing (birleştirme, oynama, sıkıştıma) konusunda bir sıkıntı yok zaten mesleğimden dolayı. Fraps'ta 1080p'lik video çekiyoruz, örneğin geçen gün deneme amaçlı olarak Cho'gall fightını çektik. 4gb 4gb halinde 10 parça olmuş. 10 parça olması yerine varsa 1 seferde 40gblık ham görüntü elde edebileceğim bir yöntem, o daha çok işime yarar.

Senin son upload ettiğine baktım az önce de 480p'e kadar sıkıştıracaksan pek bir şey belli olmaz ki zaten. Açık konuşayım 1080p altındaki videoları izlemek çok tat vermiyor artık. Çok zorda kalırsam 720p anca.

Benim buradaki ve youtubedeki videolar 980 x 560 dır. Oda ben istediğimden dolayı görütü kalitesi düşürülmüş halidir (nete yüklemesi zor oldugundan) Eğer orjinal halini görsen programın kaydettiği görünntü adamın dibini düşürüyor bilgiğin hd kalitesi çekebiliyor. Bendeki orjinal oldugundan 30saniyede bir tekrar basmam gerekmiyor. tek part 30-40gb oluyor onuda nete hızlı yüklensin diye 980x560 yapıp görüntü ayarını az düşürüyorum oluyo 130mb (:D
Attıgım videoları iyi gözlemlersen damagelerdeki skillerdeki netliği görebilirsin.(hemde bayağı sıkıştırılıp oynanmış hali ile)
  • Yeni Oluştur...