tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 varsa bi söylesin görüşelim[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bende acmi$tim zamaninda boylem bi konu ama rezil etmi$lerdi ( as usual ) , satanda yoktu.[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :)
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 :) içimde patlamaz inşallah ya normal bateri alıcam ama uni ye başladık şimdi bi apartmana taşındık ses gider fln papaz oluruz milletle ondan[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar