Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=7&submit.y=8[/ur] bu sitedeki driverları çekecektimki altta birşey dikkatimi çekti , eğer link çalışmazsa şuradan bir bakarsanız sevinirim. [url]http://support.ati.com Radeon driverları serisinde Win xp driverlarına giriyoruz. 1 package Supported on the RADEON 9500, RADEON 9600, RADEON 9700, RADEON 9800, RADEON X300, RADEON X600, or RADEON X800 Series of products. Note you must have Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework installed alttakinde modelleri vermiş ve 42 mb lık bir driver konulmuş. Bu driverın üsttekinden farkı nedir ? benim ekran kartım Radeon 9800 XT ben üsttekini mi çekmeliyim ? alttakini mi ? Note you must have Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework installed diyor bu ne işe yarıyor ? Hangisini çekersem iyi olur ? teşekkürler.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead [Bu mesaj Arkansis tarafından 23 Eylül 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 control program mıdır nedir, arada öyle bir fark var. iyice bakarsan gözüküyor zaten gerçi üstteki bile gereksiz fazla. ben üsttekini indirip sadece driver'ı kullandım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ikisinde de aynı driver bulunuyosa üstekini indir alttakinde fazladanprogram koymuşlar[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 2 side aynı yani ? ben modelleri falan yazınca alttakinin bir olayı var sandım tamam teşekkürler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben www.guru3d.com u kullanıyorum ekran kartı driverları için bakıyorum hangisi en son sürüm sonra orda beta olanlarıda gösteriyor hangi işletim sistemi için olduğunuda gösteriyor güzel bir olay yani.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 peki hangi beta driverların yada hangi driverların daha iyi performans verdiğini de yazıyormu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hayır ama şimdi baktımda zaten yeni çıkan beta yokmuş, senin seçimine kalmış hangi driver ı indirmek, netten araştırıp o betalar iyiyse onları indirebilirsin veya benim gibi betadan çıkmış olan son sürümleri indirebilirsin ;)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 peki saol :D[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 alttaki driver ve control panel i indirsen yeter ekran kartına video kamera tarzı şeyler takıp video yakalayacaksan WDM capture driverlarıda indirirsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar