Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp çöktü sanırım

Artariel

Öne çıkan mesajlar

elektrik kesilip geldi windows olağan şekilde başlatma gibi seçenekler geldi. neyse işte hangi seçeneği seçersem seçeyim xp yüklenme kısmında hop res atıyor bilgisayar. şöyle diyeyim format atamam dosyalarım önemli. nasıl kurtarıcam sistemi. hiçbir türlü açılmıyor. xpnin loading kısmında çat gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sorunu düzelttim. önce bi hatanın ne olduğunu anlamak için girişte f8e basıp restartı disable ettim, doğal olarak mavi ekran geldi ve 0x24 kodlu bir hata. harddiskte bozulma falan filan yani. sonra ntfs4dos diye bir program indirdim başka bilgisayardan. bunun isolu olanını buldum cdye yazmak için, cdye yazıp bozuk olan bilgisayara bir güzel taktım. doğal olarak xp bile başlamadan bu cd boot oldu ve bir menü geldi. entera falan basıp konsola geçtim. konsola chkdsk yazınca işte C: de bozuk olan 1 dosya keşfetti sanırım bu dosya ntfs.sys olabilir. onun dışında bir problem yoktu. ilk defa windowsun bir kurtarma aracı işime yaradı. chkdsk bittikten sonra düzeltti birkaç şeyi, cdyi çıkarıp reboot attım ve burdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...