MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 seraphiel said: bi yerimi çiziyorum. şundan al bir tane ve onu çiz http://www.mailce.com/wp-content/uploads/bebek21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1 saattir modellediğim sahne elektriğin keyfi kesilmesiyle gitmesi sebebiyle mouse u kırdım sıkarak bugün ardından troller gibi 3 kere daha aralıklarla kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Söz konusu çok yakın ve seviyesiz olduğum biriyse dümdüz sayıyorum , biraz aramda mesafe olan biriyse gözlerim parlıyor ve kendimi tutmaya çalışıyorum , daha da uzak biriyse fiziksel olarak saldırabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 FAK DEDİ FAAAK FAK DEDİİİ VİUUH diye bağırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 benim triplere girip küdüp giderim çok net şaşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar