ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Selamlar, Dell marka, i5 işlemcili bir laptop kullanıyorum; laptopu genelde soğutucu ile kullanıyorum ve oyun oynarken falan ısınmasına rağmen pek sıkıntı çıkartmıyordu. Ancak, herhangi yeni bir şey yüklememiş olmama rağmen bugün ekstra bir ısınma mevcut bilgisayarda ve sürekli kapanıyor. Şu anda sadece firefox ve steam açık, buna rağmen coretemp'e göre 90 dereceye ulaşmışız (şu anda soğutucu yok) HDMI ile televizyona bağlayıp 720p bir şeyler seyrederken üst üste kapandı bilgisayar, kaldı ki altında soğutucu vardı. Genel olarak ısınma problemleri nasıl çözülüyor, benim laptop özelinde bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Danke şön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ya fanları falan temizle bi kere, onun dışında da işte cpu'na fazla yük biniyor olmalı durup dururken. Virüs, spyware vs. bir şeyler olabilir. Onlara bak derim. Ama fanlar dolduysa temizlemek 30 derece falan fark ettiriyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Laptop fanı nasıl temizlenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ters çeviriyosun, tornavida kullanıyosun :D fan zaten kolay erişilebilir olmalı, çıkartıp temizliyorsun. Çıkışına da elektrik süpürgesi falan tutuyorsun işte temizleniyor. Daha 2 hafta önce temizledim eski laptopunkini, bişey de olmadı çatır çatır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 HP ise hic icini acmaya calisma abi daha once denemediysen. Igrenc bi dizaynlari var zorlanabilirsin. Sadece kendi adamlari acsin diye abudik gubidik diziyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar