ibosch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Biosa girip ramlerin timinglerini voltajlarını ayarlıyorum save diyip çıkıyorum boot ediyorum memtestle saatlerce test ediyo 0 hata buluyo.Ancak biosta timingleri voltajları ayarlayıp windowsu açtığımda bi kaç uygulama açıyorum sonra resetleyip boot ediyorum memtestle 2. 3. 4. testlerde hata weriyo.bilgisayarı yeni aldım bir sorunla karşılaşmadım daha 2 gündür.Windows memory diagnotics le test ettim ramleri yok hiç bir hata bulamadı 5 sa. test etti.Arkadaşın ramlerle test ettim yine aynı sonuç direk boot edersem biosu ayarlayıp 0 hata windowsu açıp bikaç uygulama açıp resetleyip boot yaparsam hata weriyo memtest. Memtesti mi yanlış kullanıyorum bilemedim ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ramlerin düzgün soğutulduundan emin misin?
ibosch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Biri Kingston 1333 mhz cl7 diğeri Ocz cl8 1600 ram ikisindede üstünde soğutucu war . Kasayı yan yatır ?????
Öne çıkan mesajlar