Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hoş geldinn[signature][hline]Let's sing the Bards song Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bıkmadım.... sabrırla ilerliorum...hoşbulduk... :P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hoşgeldin ;) PS : Abdullah the Agent'a koptum :D[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hoşt geldiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 adamın gozlukler super cidden...bi insan vesikalık çektirirken guneş gozluğu takar mı ya? :D[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 takmaz[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 "Delikanlı adam vesikalık çektirirken güneş gözlüğü takmaz" gibi olmuş :)[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hayır ya ondan deil...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 medyumalidegirmenci .com dan herif ciddi ciddi site açmış resimlerin altınada değeerli basın mensupları hocamızın bilgisinde büyütülmüş resim leri alabilirsiniz hebele fln böle bişey var koptum orda zaten[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 :lol: :lol:[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 medyummuymuş bu adam bi de...tobe tobe...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hem ajan hem medyum öyle böyle değil :-p[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 gir siteye bak çalışmalarım abuk subuk şeyler var 1 tane daha var http://www.medyumniyazi.com/ ehueuhe sahte hocalardan uzak durun bomba ya herifler tam kafayı yemiş hueuhe[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Sitenin giriş sayfası yeter, o nasıl bir sitedir öyle, öldüm gülmekten, şelale resmi var bir ses koymuşlar arkaya musluğu açıp kaydetmişler bariz :D[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 25 yıldır Türkiye'de yasal çalışan medyumlardan biriyim ve devlete vergimi veriyorum. Faturamı da kesiyorum. Meslek hayatım boyunca Allah'ın izni ile birçok hasta tedavi ettim. Bu işi en iyi bilenlerden birisi olduğumu iddia ediyorum. Zaten siteyi ziyaret ettiğinizde, siz de çalışmalarım konusunda fikir sahibi olacaksınız. Ayrıca, tedavi ettiğim hastaların bazılarının fotoğraflarını da site içeriğinde görebilirsiniz. olaya bak yaa... meslek haline getirmiş adam:P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zaten giriş sayfasında "Ünlülerin Medyumu" yazıyor, adam bir de sosyete medyumu yani :)[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yazık ya halimize[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pinktelya o damga ancak senden sonra biri acc acarsa silinir vede o damga o na gider =) hehe kolay gelsin yuakrdakilerin dedigi gibi aktif pati olmak zor yani[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pis salladım :) geçer dün ne zaman üye olduysan 18:46 3 saat in kalmış sabır [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 21 Eylül 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence ondan deil... çok kişi uye oldu benden sora...kimseye geçmedi balon :( alın şunu. uçurun patlatın bişi yapın yaa[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hehehe....hoşbulduk Prawler...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 heh gel ign buldum patlatiim mi balon nunu=)[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hoşgeldin. İtinayla balon patlatılır! :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ehehe ma$$aLLah bütün patiler geldiğine slm mesajı yazm$lar ( ulan benm geldiğimde bile bu kadar yazmadınız :P ] ho$geldin burada iyi vakit gecireceğinden emin ol eğer bi işin flm olursa ilk bana gel ( ozel msj yanıs anlamayın :P ][signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.