Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniyizz

PinkTelya

Öne çıkan mesajlar

25 yıldır Türkiye'de yasal çalışan medyumlardan biriyim ve devlete vergimi veriyorum. Faturamı da kesiyorum. Meslek hayatım boyunca Allah'ın izni ile birçok hasta tedavi ettim. Bu işi en iyi bilenlerden birisi olduğumu iddia ediyorum. Zaten siteyi ziyaret ettiğinizde, siz de çalışmalarım konusunda fikir sahibi olacaksınız. Ayrıca, tedavi ettiğim hastaların bazılarının fotoğraflarını da site içeriğinde görebilirsiniz.
olaya bak yaa... meslek haline getirmiş adam:P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe ma$$aLLah bütün patiler geldiğine slm mesajı yazm$lar ( ulan benm geldiğimde bile bu kadar yazmadınız :P ] ho$geldin burada iyi vakit gecireceğinden emin ol eğer bi işin flm olursa ilk bana gel ( ozel msj yanıs anlamayın :P ][signature][hline]www.webalemi.tk
Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
Icq = 951 855
MSN = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...