Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hm evet ben kadıköye her gittiimde böle 1 hafta falan direk kalıom ve tek gittiğim yer Barlar Sokağındaki Arka Oda yani o koltuklarda yaya yaya oturmanın yanı sıra müzikleri de kafeye çok uyuyo normalde o tür dinlemesem de kulağım alıştı ya..işte asıl soru:ne tür müzik çalar orda ve genelde çalan gruplar..ona göre arayıp bulmak istiyorum da..teşekkürler şimdiden.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 arka odayı ben de çok severim açıkçası... yavukluyla gidilesi güzel bir mekandır... müzikleri de iyidir.. Ambiyans iyi ama koltukların kesinlikle eskiciden ya da hurdacıdan alındığını düşünüyorum. hem rahatsız hem eski püskü :) ışığı da az kullanmışlar loş olsun k3wl olsun diye... :) ucuza gelmiş dekor :) onun dışında güzel bir mekan.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ainu kadıköye gitmez züğürt o :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 müzikler genellikle elektroniktir orda. minimal , downtempo , breakbeat , idm çalarlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 heh tamirci maddi konulara girmeyelim ezilirsin bu konularda konuşmayı sevmem ama gerekirse ii yani durumumuz allaa şükür :) he buarada koltuklar dandik dooru direk içe dooru bi gömülme oluo ama benim gibi sandalyede bile yatar konumda duranlar için çok güzel yani geleceğin kamburları ve yatmayı sevenleri için..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arka Oda iyi güzel hoş ama bazen müziği çok açıyorlar ne konuştuğımu arkdaşlar anlamıyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 mesela dün gece falan gittim çizgifilm müziklerinin elektronik coverları gibi bişiler wardı böle çok ilginç şirin açlıo bazen de sesi abartıo o da dooru da elektrikler kesilince kadıköyde daa çok eelendik hesap kuyruu geyikleri oldu :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehhehe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: tamirci, 24 Eylül 2004 00:30 tarihinde demiş ki: ainu kadıköye gitmez züğürt o :) ayy gecenin şeyinde nerden çıkıonuz olm siz post mu kasıon napıon da böle benim forumuma alakasız saçma sapan mesaj atıon gitmesem neden mekan hakkında konuşiim yada sen benim pederin maddi durumu nerden bilion !? sen ordaki soruya cevqap verebiliosan yani mekanı biliosan konuş bilmiosan ehi ehi hühe falan yazıp post kasıp uyus etme..zaten estelinde dedii gibi yavukluyla gidilesi biyer,hoş biyer istiosan çatır çatır ice tea'ye sodaya vercen 3 milyon yada modada çay bahçesinde oturcan..insanların daa çok maddi durumuna değil keyfine kalmış bi olay yane nese ya yatıom ben cevap falan atar şimdi uyuyamam bari sabah okiim ozaman daa ii olur.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bone +1 (Amanınn! paticikteki ilk +1 imi yazıverdim demin. nassı bi +1se artık o hemen de yolladım.) [signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 24 Eylül 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nerde bu karin kafe[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ayıptır soylmesi benim mahallemde.selamımı soylerseniz indirim yapmazlar o ayrı.ama daha huzurlu ortamlarda war.moda cay bahcesi denize karsı mis gibi.şiddetle tavsiye ederim.yok ben illa alkol alıcam diyosanız.gene moda sahlini tavsiye ederim.onuda istemezseniz ister karine gidin ister arkaodaya ne haliniz warsa gorun.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nedir bu arka odada bira fiyatı ? en önemli şeyi es geçmişsiniz :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Gregorian grubu ile Arka odada tanışmıştım, çok seferim orayı ben =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 aa oraya mı gelmişlerdi tüh kaçırmışız :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ya... Ya hayır be! uehueheu O grubu orda tanıdım işte... müziklerini ya... Sabah sabah, açıklama yaptırıyonuz ya bravo =oP Ah gençlik yıllarım ahhhhh *iç geçirir* [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 Eylül 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 evet sazanlığınız resmi olarak kanıtlanmış oldu diab hanım :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 2.5 veya 3 olmasi lazim ben de 2-3 kere gittim zaten yamuluyo olma ihtimalim yuksek .. bahcesi hos[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Jankis bey, tırnaklarımı hiç hissetmediniz belli oluyor sizin! Fena cırmıklarım! *tırnaklarını biler*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 Eylül 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 *!tüymüştür bile*[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Kışın falan değil de yazın daha bir gidilesi var oranın bahçesi dolayısıyla. Chill out mekanı, rahat rahat takılmalık işte :P[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bira 3 milyon yazmamışım pardon :) ben son zamanlarda soda-icetea falan içtiim için onları yazmışım :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar