tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 klik Hotmail Turkiye 5 milyon ucret karsiliginda 3 aylik uyelik elde ediyorsunuz [email protected] seklinde mail, turkcellden hot yazip 2996 ya yolluyoruz gereken kayit bilgileri cebimize tik diye iniyo 30 kontor karsiliginda uye oluyoruz pasa pasa kullaniyoruz ben neden sevdim? 1. 2GB Alan 2. isim secenegi bol kendi adim uzerinden kayit oldum umarim isinize yarar ;)[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 1 gb gmail neyimize yetmiyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 oda doru ama simdi hohoohoo benim nah 2gb mailim var demek var dememek var 1gb demek var bide :-) nasil bi cumle kurdum ben ya *!çüş falan olur* [signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link [Bu mesaj tAKA tarafından 22 Eylül 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Abi veririm parasını kiralarım bitane dedicated server havamı basarım ozaman benim 80gb lik pop3 emailim var diye![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gmail çok hızlı ya hiç birşeye değişlmez[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yoo tamamen destekliyor wala[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: tAKA, 22 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: klik 2. isim secenegi bol kendi adim uzerinden kayit oldum Şunun dışında bir avantajı yok. ha 2 ha 1 ne fark eder, bağlantı hızımız 56,128k olduktan sonra..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kendini invite edersin. al sana "1+1=2gb email ..hem de gmail" nasıl ama? güzel reklam olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: MrMedia, 22 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: gmail çok hızlı ya hiç birşeye değişlmez aha buna +1[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 siz taktiniz alana maksat alan degil bazilari .com.tr sever bazilari adina sever (bkz: ben) ve alir (bkz: ben) gmailede lafim yok oda cillop cogu kisi sever cogu kisi kullanir herkes sever (bkz: ben)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hotmail.com.tr denemekte fayda war bence[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gmail süper ya. bende de türkçe karakter sorunu var ama tek sorunu o. silmekle uğraşmıyorum bişiyi. birşey gerekince search ediyorum tak çıkıyor. sonra önemli maillara yıldız veriyorsun yıldızlı mailları ayrıca görebiliyorsun filan. ve tabi ki hızlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: tAKA, 22 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: klik Hotmail Turkiye 5 milyon ucret karsiliginda 3 aylik uyelik elde ediyorsunuz [email protected] seklinde mail, turkcellden hot yazip 2996 ya yolluyoruz gereken kayit bilgileri cebimize tik diye iniyo 30 kontor karsiliginda uye oluyoruz pasa pasa kullaniyoruz ben neden sevdim? 1. 2GB Alan 2. isim secenegi bol kendi adim uzerinden kayit oldum umarim isinize yarar ;) *Cem Yilmaz'in Doritos reklami kamera arkasindaki gibi soyler* HATMEYILIN ADAMIMISIN LAN SEN!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hotmail tr nin tek avantajı 20mb dosya yollanabiliyor olması ama paralı işte..[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya ben hangi enayiler buna para verir diyordum:) alinmayin beyler ama harbiden ole herkesin bedava verdigi hizmete parali sahip oldunuz. her neyse o paraya [email protected] a da sahip olurdun ama neyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: UnKnownTR, 23 Eylül 2004 09:22 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 22 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: klik Hotmail Turkiye 5 milyon ucret karsiliginda 3 aylik uyelik elde ediyorsunuz [email protected] seklinde mail, turkcellden hot yazip 2996 ya yolluyoruz gereken kayit bilgileri cebimize tik diye iniyo 30 kontor karsiliginda uye oluyoruz pasa pasa kullaniyoruz ben neden sevdim? 1. 2GB Alan 2. isim secenegi bol kendi adim uzerinden kayit oldum umarim isinize yarar ;) *Cem Yilmaz'in Doritos reklami kamera arkasindaki gibi soyler* HATMEYILIN ADAMIMISIN LAN SEN!!?! hayir "lan". sen doritos'un adamimisin "lan"?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar