Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mancınık'ın yapımcılarının (bizim :)) oyun sitesi. bu aresten projelerimize, yaptıklarımıza, fikirlerimize, haberlere, download kısmına, forumlara ulaşabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz. Bu arada Mancınık'ın 1.6 ve 2.0 versiyınları çıktı, gidip çekebilirsiniz. Oasis Oyun Oasis FOrum Yorumlarınızı yazabilirsiniz.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yorum yok mu? en azından tasarım vs için :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 download icin verilmiş link çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tasarım çok basit. herhangi bir özelliği yok. birde neden version 1.6, 2.0 ın üstünde duruyor ? son çıkan üstte olsa daha hoş olmaz mı ?[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 oasis yazısı tatil köyü yazar gibi olmuş ayrıca rengi dieştirebilirsin sitenin.çerçeveleri koyu yeşil yapabilirsin.iki şeritli table çerçevesi yaparsan belki hoş durabilir.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ceday hangi link kırık acaba? teker teker baktım şimdi hepsine ama hepsi çalışıyordu. gözden mi kaçırdım nedir? tasarım basit evet, ama sitenin amacına öyle ahım şahım bir tasarım gerekmez bence. hem çok çabuk açılıyor resim ağırlıklı olmadığı için. renkler ise "oasis" i çağrıştırdığı için öyle seçtim. daha doğrusu forumlarla aynı renkler :) Mancınık 1.6 ile Mancınık 2.0 aynı oyun sayılır. Aynı anda çıktı, sadece 2.0 da kartlar ve dizayn değişik. oynanışta fln değişiklik yok.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmz oke. yükleme bölümündekiler calısıyor. ben su sayfadaki linke tıklamıstım.. http://www.oasisoyun.net/forum/viewtopic.php?t=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hmm evet yanlışmış oradaki link. sağol söylediğin için düzelttim.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tasarım güzel bence basitlik iyidir her zaman içeriği veriyosa ,logo da kötü diil bence[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 forum gibi siteninde scroll barını aynı renk yaparsan hoş olur.forumda yanda oasis oyun yazıyo zaten tekrar sağında normal şekilde oasis oyun yazmasına gerek yok bence.ama daha uzun bütün forum üstünü kaplayan bi banner yaparsanız hoş olur. 1-2 tanede banner yaparsınız/yaptırırsınız değişimli olarak orda takılır[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dediğin gibi renkli scroll bar güzel olur, fikrin için teşekkürler fakat forumda ana table'in genişliği sizin çözünürlüğpünüze göre oluyor. yani herkeste değişken olacağı için tam boy bir banner yapamayız.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 anasayfadaki menuyu birascık daha cafcaflı yapabilrsin. yani çok sönük kalıyo ve tepeye direk bitişmiş normal bi iexplore açtığım zaman menu ve menunun 2 katı kadar boşluk duruyo[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ha bide forumlardaki iconlar hiç yakışmamış.. yeni icon bul yada yap bu iconlar siteye uymuyo..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bide anasayfadaki yenilikleri yazarken table kulanırsan daha hizalı bi şekilde yaparsan daha iyi olur.. baya yazdım :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 önerileriniz için sağolun. menuyu değiştirebilirim evet, daha resim ağırlıklı olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ee bari mancınıx olarak deiştirdiniz mi oynun ismini :D sslerde konuşmalara dikkat[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehe yok değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik :) ss de olduğunu da biliyordum, konuşma olan bi ss olırsa daha iyi diye düşünmüştüm.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 icon olayıyla ilgilen bence forumdaki.. kendi iconlarını oluştur en temizi[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar