Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mathias bu kadar kitap topladı ama....

kaleidoscopic

Öne çıkan mesajlar

şimdi mathias arkadaşımız 20-30 tane kitabı topladı amazonu zengin etii:D
şimdi, aldım kitapları bi güzel gözden geçirdim. Adamlar cidden oturmuşlar uğraşmışlar ama birçok yerde zorlamışlar artık dediğim ya da "oha bu ne!!" dediğim oldu(örnek bear wariior 10. levelda +20 str alıyor)
şimdi ben bu kitaplara ne kadar güveneyim? Ne kadar dengeliler sizce? tabi düzgün yorum yapmak için neler olduğunu da bilmeniz lazım ama 100ün üstünde prestij classtan bahsettiğimizi düşünürsek kasar biraz.... bildiğiniz kadarıyla artık...
Her ne kadar bu adamlar bu kadar kasıp basmışsa dengesini de yapmışlardır demek gerek de.....
kısaca imdak![signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

deneme yanılma yöntemiyle anlicaksın :)
kimin oynadığı da önemli aslında bu tür durumlarda. ama genelde pek yanlış bişe olmuyo. takıl yani...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

Wizards tarafından üretilmemiş ama d20 uyumlu bir material kullanıyorsanız bunları yapanların sistem/denge gibi konuları ön planda tutmaktansa ego/orgazm gibi konular üzerinde yoğunlaşmalarından dolayı bu tarz materialler kimi zaman çok saçma olabiliyor.

Ben öncelikle yayımevine dikkat edin derim. Malhavoc Press, Sword & Sorcery ilk aklıma gelen ve tereddütsüz güvenebileceğiniz yeyımevleridir. Ayrıca Malhavoc Press, Monte Cook abimizin yani Player's Handbook un yazarlarından birinin yayımevi olduğu düşünülürse wizards2 oldukları bile söylenebilir.

Tanınmamış yada güvenirliğinden emin olmadığınız material ler için de öncelikle bir test uygulayın derim. Mesela combat amaçlı bir prestige class için konuşursak; 6. seviye fighter istediğini düşünelim, bunun üstüne 5 seviye prestige class alın ve 10., 11., 12. fighter lara karşı test edin. Eğer ki prestige class olan üçünü de yeniyse o class da bi anormallik vardır mutlaka...[signature][hline]Budur!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...