Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Merhabalar ; Bende şu anda Cable 128Kbps war we bunu en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. ADSL alıcam fakat ADSL 256 ile Cable 128 arasında fark yok fln diolar? Bide tawsiye modem we o modemin fiatını bi zahmet hede hödö ederseniz swnrm.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bir soruda ben sorayım da topic ortak olsun :D .Telekom un tavsiye ettiği modemlerin haricinde bir modem alırsam ilerde ne sorun yaşarım. telekom hıyarlık yapıyor mu sorun olduğu zaman ??? Datron RTA230 Adsl modemi hakkında bilgisi olan var mı ?? kullanan varsa memnun mu vs.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 23 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 23 Eylül 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Laistragon, 23 Eylül 2004 20:28 tarihinde demiş ki: ADSL alıcam fakat ADSL 256 ile 128ler 2ay içinde 256 olcak bekle alma..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bende ikisi arasında tereddüte düştüm kablomu adsl mi sizce?[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 heh 128 kablo, 25le çekiyor dime? olur mu öyle şey ya? 256 adsl > 128 kablo tabi ki. download kısmında 2 kat hızlı. oyun oynamak için dersen ben her oyunu düzgünce oynuyorum açıkçası 128 adsl ile 256 alırsan hiç bi sorun olmaz. 256 adsl öneririm.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ok eyw bide modem için bilgiler werirseniz...[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bende zoom 5x var memnunum.. hele firewall ını da kapayabildim iyi oldu benim içim :) birkaç bilgisayarı bağlayacaksan ideal.. yoksa 4x fln al[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar