Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Merhaba arkadaşlar, Age of Conan'ın F2P versiyonunu yeni indirdim ve oyuna kayıt oldum. Updatelerini falan da yaptı; ama şöyle bir hata alıyorum: Bilgilerimi doğru girdiğime adım gibi eminim... Siteye giriş yapıyor; ama oyuna giriş yapmıyor. Resim: http://i52.tinypic.com/2exu912.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 clienti bi kaç kere açıp kapattığın zaman düzeliyordu aynı hata bende de olmuştu bir kaç kere :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 pinkporing un dediğide olabilir, hesabının olduğu web sayfasından şifreyi yeni değiştiysen birz zaman alabilir, şunu unutma wen hesabınla oyun hesabına ayrı şifre verebiliyorsun birini yanlış girmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatalangel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 uyelık aldıgın clientle ındırdıgın aynımı kontrol ettınmı eu clientle us a zorluo olmayasın:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 EU ve US olduğunu LacalConfig'den öğreniyoruz sanırım. Orada böyle yazıyor; http://aoc-us-gameupdate.live.ageofconan.com/upm Diğer arkadaşlara da cevap vereyim: Client'ı kaç kere açıp kapattım; ama girmedi yine. Şifreyi değiştirdikten sonra, neredeyse 14 saat geçti; ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kayıt olduğumda, beni yönlendirdiği sayfadan indirdim. Yani doğru herhalde client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Account type EU ...yazıyor sitede. Peki EU client mı indirdim nasıl anlayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kusurma bakmayın, ayrı ayrı yazıyorum. Düzenle seçeneğini bulamadım mesajlarda... Birleştirirseniz sevinirim. Bu arada, oyun EU client imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 web uzerinden hesabına gir pasword kısmına gel ve oradan game olanı seçerek şifreyi değiş, dikkat et bilding ( böyleydi galiba ) yazanı değil sadece game değiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Evet, bende az önce o şekilde değiştirdim. Sadece Game Password'ü değiştirdim; ama olmadı. Şimdi tekrar yüklüyorum oyunu. Umarım bu sefer olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar